Ivanule komentáře u knih
Krásný příběh tentokrát z Brooklynu,pekárna,dortíky,kávička
Příběh v knize se mi líbil, ukázka Kodaně byla krásná, hned bych se po přečtení knihy do ní vydala a dokonce mě to na cestování navnadilo,bohužel v dnešní době COVID to cestování je hodně hodně omezené,takže si musím nechat zajít chuť...Příběh v knize plynul, více se mi asi líbla část v Kodani, co mi teda vadilo bylo popsání některé části v knize, jsou asi dva,které byly takové nedořešené,ale nebylo to zase až tak hrozné jen mi to tam nesedělo. Těším se na další pokračování BROOKLYN:)
Nádherně napsaná kniha pro syna a vyznání lásky k jeho matce, z knihy jde cítit krásný citový vztah otce k osobám v knize, bezva jednohubka,četla se sama a rychle:)
Tak musím přiznat, že tuhle knížku už jsem začala číst několikrát a po pár stránkách ji odložila kvůli jiné knize,ale ne proto, že by mě nebavila,ale prostě na ni v tu chvíli nebyla chuť:))Ale konečně můžu napsat že ji mám přečtenou a to během pár dní:) Starý mrzutý osamělý Ove a jeho život...prostě kouzelný příběh!!
Wow,tak tahle knížka mě opravdu dostala!!!! A ten konec...Popravdě v některých slovech autorky jsem četla svoje dětství, ne ve všem samozřejmě a viděla jsem se v tom hodně a moc mi bylo té Báry líto a doufala jsem,že se objeví někdo, kdo to všechno prohlédne a pomůže...Velice čtivá kniha, od které jsem se nemohla odtrhnout,přečtena za tři dny,protože práce že jo :D Jinak bych ji přečetla hned. Smekám autorce, za tuto knihu!!!
Opět výborná kniha od autorky, do knížky vás vtáhne děj, který rychle ubíhá a vy ho se od ní nedokážete odtrhnout, já teda nemohla a chtěla číst dál a dál, jinak se mi moc líbilo, že hlavní hrdina byl muž, a jeho pohled na věci,tak jako muži nepřemýšlí udělá a pak teprve zjišťuje,že takhle asi ne ale hned to zase hodí za hlavu:D
Naprosto bezvadně napsaná kniha!! Ukázka tří naprosto odlišných osob a jejich životních příběhů a co vše je člověk ochotný a nebo také schopný všechno unést ve svém životě, až jednou prohlédne. Kristýna a její příběh, myslím že tohle se stává celkem často, a je pak na člověku jak z toho vyjde a nebo se dál nechá takto ovládat. Karolína,popravdě já bych takto žít nemohla...A Naďa...no sami si přečtěte tuto knihu:)
Tak ze začátku mi trochu trvalo než jsem se zorientovala v postavách která je která,ale potom už to bylo v pohodě. Příběh ze začátku zcela běžný ale ten konec...ten KONEC!!! Popravdě můžu říct,že tenhle příběh může být příběhem kohokoliv z nás,nebo že se v některých postavách může čtenář i vidět. Úžasná knížky, když jsem si ji půjčovala,vůbec jsem netušila o čem bude, o to víc mě dostala
Oddechová knížka, která ukáže příběh, který prožívá manželka a matka a může se stát vlastně kterékoli ženě z nás. Knížky Táni mě vždycky dostanou,protože autorka vždy vybere téma, které dokáže čtenáři ukázat další pohled na osudy lidských životů.
Krásné Vánoční příběhy, skvěle jsou na čtení před Vánoci,kdy se těšíte a nacházíte tu čarovnou moc Vánoc, světýlek, výzdoby...
Tak sice jsem dala 4*, cestopisy mám ráda, ale tento mě jinak trochu zklamal, možná tím,že jsem čekala trošku víc cestopis, víc ukázky jak se tam žije...než jen co jedl a kde si našel kavárnu na internet...
Další krásný příběh od autorky,přesně tohle ráda čtu:) Četla se rychle,děj krásně plynul a konec ten se dal předpokládat ale nevadí... Určitě si od autorky další knihu s radostí přečtu
Tak tato kniha mě překvapila jak svým závěrem,tak i podáním, jaksi jsem z ní pořád úplně přesně nepochopila co jí chtěl autor říct...Námět dobrý,ale ne dokonale zpracovaný,závěr mě jak už jsem psala překvapil...nečekala jsem,že zrovna takto blbě končí.,,,
Silná kniha o životě dvou manželů,jejich začátků a poté touze po dítěti,které nepřichází. Aź jednou...Krásně napsaná první kniha autorky.
Ráda si přečtu tenhle styl historických románů.Je zde dobře ukázáno myšlení lidí,narozených v dřívější době,v jiném režimu, a mladší generace,která už život chce žít jinak.
Krásná kniha a s krásným příběhem. Četla jsem jedním dechem,nedalo se od příběhu odtrhnout, v dnešní době je dobré si přečíst i takové příběhy.
Kniha byla krásně napsaná, děj rychle ubíhal, i když mě se asi více líbil z předešlé doby než ta současnost,rozluštění příběhu bylo taky moc hezký.
Moje myslím teprve druhá přečtená kniha od autorky, ale rozhodně ne poslední, příběh je krásný ze života, člověk si uvědomí jak život bývá nevypočitatelný a že i když si myslíte,že už to lepší nikdy nebude,tak vždycky je taková malá jiskřička naděje,která vám ukáže,že může být lépe....
Od autora už jsem si přečetla jeho první série Ranhojič,a tak jsem se ráda začetla i do jeho další knihy. Příběh byl velice zajímavý, ke konci byl děj hodně napínavý,ale konec jsem si tak nějak představila,že skončí:)
Historie rodu Habsburků - velice zajímavé téma, kniha krásně napsaná, jsou zde i nové poznatky,o kterých jsem nevěděla