iveta3689

Příjemné čtení. Potěšilo mě, že i příběh zasazený do války se dá napsat bez zbytečně krvelačných popisů, přesto vykresluje dobře atmosféru strachu i naděje. Dobře se to četlo, je to napínavé. Autorka propletla jednotlivé příběhy tak akorát uvěřitelně.

Neokoukané prostředí, které bylo skvěle popsané. Autor vystihl, jak se lidé bojí čehokoliv, co pochází z Černobylu. Ale také i to, jak někteří rezignovali na ochranu, protože to podle nich nemá význam. Samotný příběh je zamotaný, udržuje v napětí a chuti ke čtení, dobře napsaný.

Já jsem z knihy dost rozpačitá. Vizuálně jsou zajímavé sms mezi postavami. Sazba textu je ale prazvláštní, dost špatně se mi to četlo. Postavy byly černobílé, všechno bylo maximální (absolutně sexy ženy, dokonale vypracovaná těla, muži superhrdinové). Děj byl zamotaný, některé linky tam byly navíc a neměly nic společného se zbytkem. K tomu popisy sexuálních scén - proč? Zvláštní byla i předposlední kapitola dlouhá na půl knihy, kde se děje všechno možné bez nějakého oddělování. Dočetla jsem, ale bez velkého zájmu, 2,5/5*.

Stejně jako první díl mě nejvíc bavily vedlejší příběhy. Řada zajímavých témat nutila k zamyšlení, to není u tohoto žánru obvyklé. Konec byl dobrý, souhlasím s tím, jak to autorka dovysvětlila v doslovu. Kniha byla pro mě super milým překvapením.

Výběr osobností do knihy byl celkem dobrý, zpracování spíš neslané nemastné.

Příběhem nic převratného, ale milá a odpočinková kniha.

Tato kniha mě opravdu překvapila. Nečekala jsem nic převratného a byla jsem z ní nadšená. Hlavní romantická linka je jasná od prvního slova, ale to asi dá v podobných knihách čekat. To všechno okolo bylo skvělé. Kolem hlavního příběhu se nabalilo několik dalších, se zajímavými tématy, která by vydala na vlastní romány. Nebylo to ale přeplácané nebo nastavované, naopak všechno do sebe pěkně zapadalo.

Nebylo to špatné. Nic převratného, bylo to předvídatelné. Ale dobře napsané, příběh odsýpal a byl celkem napínavý.

Ze začátku dobré, dobře napsané. Ke konci už se vše opakovalo. Postavy sice zajímavě vykreslené, ale podivné, neudělala jsem si vztah s nikým.

Dobře napsané, napínavé, překvapivé. Postavy jsou tak prokreslené, že mi nebyly jedno.

Neslané, nemastné, utahané. Zvláštní přeskakování mezi postavami také nepřispělo plynulosti děje. Samotný detektivní příběh by asi byl dobrý, ale omáčka kolem ho úplně zabila.

Námět a děj není nic převratného. Je to ale dobře napsané, čte se samo a je to příjemné čtení.

Detektivní linka super, jako vždy. Některá místa byla na můj vkus příliš nechutná, zbytečně, ději to nijak nepomohlo. Za to ubírám půl hvězdičky, takže 4,5/5*. Jinak je to další skvělý kousek a už se těším na příští díl.

Námět asi fajn, ze začátku byl příběh pěkně rozběhnutý. Postupně to ale vázlo a konec byl dost překombinovaný. Škoda, protože detaily příběhy byly dobré, atmosféra věrně vykreslená. Lepší průměr, ale nic převratného 3,5/5*.

Nebylo to špatné, nesmí mít člověk přehnaná očekávání. Celkem dobrá detektivka, snadno se čte, odsýpá. Závěr mi přišel trochu zjednodušený, ale nevadil.

Souhlasím, že to není thriller, ale spíš duchařina. V každém případě je to dobré, napínavé a mrazivé.

Příběh se vyvíjí přesně tak, jak jsme v tomto žánru zvyklí. Zvrat přijde přesně v danou dobu, pak jsme uchlácholeni plynulým vyšetřováním, aby před koncem nastal jiný zvrat. Ona ta osnova asi nejde vymyslet nějak převratně jinak. Nebylo to ale špatné, autor má zajímavý styl, dobře se čte. Postavy jsou zajímavé.

Dobrá zápletka, napínavě zpracované. Oba hlavní hrdinové jsou stejní jako v minulých dílech. Dobře se četlo.

Moc pěkně napsané. I když autorka přiznává, co vše si vymyslela, je to uvěřitelné.