J.books J.books komentáře u knih

Vášeň pro grilování - Nejlepší recepty, rady a techniky Vášeň pro grilování - Nejlepší recepty, rady a techniky Angelo Menta

Jedna z nejlepších knih o grilování, není vhodná úplně pro začátečníky.

Hurá, miminko! Hurá, miminko! Jillian Michaels

Knihu vřele doporučuji, jedná se o upřímná pohled na těhotenství a to jak se dát do formy, jak být zdravá. Je to trochu něco jiného než bylo dosud na trhu

Kitchen & the City Kitchen & the City Petra Davidová

Tuto blogerku sleduji delší dobu, její blog mám ráda,ale kniha mi k srdci nepřirostla. Fotky jsou hezké,ale kniha je doplněna i fotky autorky a jejího života, má to působit přirozeně a free, místo toho to působ uměle a strojeně :/ radši zůstanu u krásného blogu

10.10.2017 2 z 5

Coco Chanel Coco Chanel Megan Hess

Překrásné a nápadité zpracování životopisu Coco, je zde jen pár nejdůležitějších informací,ale to nevadí, jedná se hlavně o to krásné zpracování.

10.10.2017 5 z 5

Máma mele vločky - Recepty bez lepku a masa pro celou rodinu Máma mele vločky - Recepty bez lepku a masa pro celou rodinu Martina Alinče Dvořáková

Pěkně graficky zpracovaná kniha, fotky samotných pokrmů jsou trošku horší,ale jinak kuchařku hodnotím jako fajn, pro začátečníky, pro mě, jako sběratele kuchařek však jen průměr, určitě jsou na trhu o něco lepší

10.10.2017 3 z 5

Večery v Umbrii Večery v Umbrii Marlena de Blasi

Knihy této spisovatelky mám ráda, bohužel tento díl mi přijde za prvé spíše asi pro starší čtenáře ,kteří víc chápou pocity seniorů, možná i díky tomu , že jsem věkově někde jinde zatím mě kniha nezaujala a nevryla se mi pod kůži dostatečně hluboko jako předchozí knihy. Chybí v ní taková ta šťáva Itálie , nadšení ...zde je to takové spíš nudnější čtení s divnou pachutí. Ke knize se určitě zkusím jednou vrátit a přečíst jí znovu.

08.10.2017 3 z 5

La Buchta - Cesta z jednoho těsta La Buchta - Cesta z jednoho těsta Johana Pošová

Kuchařka je krásně zpracovaná,ale upřímně není to nic co musím mít ve své sbírce

08.10.2017 3 z 5

Škoda nevařit 2: Kuchařka plná akce Škoda nevařit 2: Kuchařka plná akce Martin Škoda

Bohužel nejsem fanynkou Škodových knih, nelíbí se mi styl prezentace knih, působí trochu hipstersky,ale zároveň lacině. Přirovnání k českému Jamiemu možná v realitě klidně, ale kuchařky jsou na velmi nízké úrovni.

27.08.2017 1 z 5

Běhejte rychle, jezte pomalu Běhejte rychle, jezte pomalu Elyse Kopecky

Skvělá kniha pro všechny milovníky běhu, krásně nafoceno, stručně a přesto dokonale popsáno vše kolem běhu a jako bonus recepty.

27.08.2017 4 z 5

Bez pravidel Bez pravidel Lauren Weisberger

Bohužel autorka nedosahuje humoru a poutavosti jako u Dábel nosí Pradu, tohle nezaujme, nenadchne a po pár stránkách to s klidnou duší odložíte.

30.06.2017

Malé zázraky Malé zázraky Kateřina Dubská

Kniha má velmi zvláštní povídky, jsou takové o ničem, kniha mě neuchvátila. Čekala jsem od ní víc.

30.06.2017 1 z 5

Opravdové jídlo - Real Food Projects: 30 dovedností, 46 receptů, pěkně od nuly Opravdové jídlo - Real Food Projects: 30 dovedností, 46 receptů, pěkně od nuly Kate Walsh

Krásná kuchařka,ale ideální spíše pro opravdové poctivé kuchaře,kteří si spoustu surovin hodlají přichystat sami doma. Skvělé ilustrace i recepty. Jen dost časově i náročné. Rozhodně není ideální pro všechny.

20.06.2017 3 z 5

Přátelství: Diář 2017 Přátelství: Diář 2017 Paulo Coelho

Velmi zajímavý a veselý diář o přátelství plný inspirace.

20.06.2017 5 z 5

U kávy o kávě a kávovinách U kávy o kávě a kávovinách Jozef Augustín

Absolutně skvělá kniha, která je ideální pro laiky, profesionály a i kávové nadšence,kteří touží po své vlastní kavárně. Kniha obsahuje mnoho cenných rad, základní i hlubší informace o kávě, přípravě, historii, tradicích apod. Prostě krásná a obsáhlá publikace o kávě. Vřele doporučuji.

09.02.2017 5 z 5

Stříbrná zátoka Stříbrná zátoka Jojo Moyes

Absolutně nenadchlo, podle mě průměrný román o ničem , ani jsem nemohla dočíst jak mě kniha nebavila :/ Škoda.

04.02.2017

Pohodový plán Pohodový plán Dalton Wong

Skvělá knížka, motivující a přitom rozumně, žádné přehnané předsevzetí. Vřele doporučuji.

04.02.2017 5 z 5

Letní kuchyně plná slunce a vůní Letní kuchyně plná slunce a vůní Tanja Dusy

Nic co by extra zaujalo, jednoduché a fajn letní recepty,ale nic co by mě donutilo knihu koupit do své kuchařské sbírky.

03.02.2017 2 z 5

Vařím s láskou Vařím s láskou Sophia Loren

Zklamání na plné čáře, chybí fotky jídla a celkově byste čekali čistou italskou kuchyni a ne divný mišmaš. Za mě propadák

30.06.2016

Lahodně s Ellou Lahodně s Ellou Ella Woodward

Hodně teorie a celkově mě víc baví druhý díl :)

30.06.2016 3 z 5

Luštěniny Luštěniny Genevieve Taylor

Moc povedená kniha plná zajímavých receptů.

30.06.2016 5 z 5