jana0338 jana0338 komentáře u knih

Tichý dech Tichý dech Jan Trachta

Pěkně napsáno , přečteno jedním dechem . Drsná realita , ale i dojemné . Celý koncept MSF má můj velký obdiv.

03.01.2021 5 z 5

Moje Cesta hrdinů SNP Moje Cesta hrdinů SNP Václav Kerber

Bavilo mě to , chtěla bych určitě taky projít

14.06.2020 4 z 5

Hrad ve Skotsku Hrad ve Skotsku Julie Caplin

Autorka opět nezklamala . Krásný příběh a opět se to točilo kolem jídla . Nejraději bych zi vše vyzkoušela .

07.01.2023 4 z 5

Tsunami Tsunami Karin Krajčo Babinská

Dobře se četlo , konec překvapivý, vtáhne to do děje

29.12.2022 3 z 5

V horách sNím V horách sNím Tereza Kopecká

Super se četlo , krásné fotky , vtipně napsáno .

12.07.2022 4 z 5

10 000 kilometrů pěšky Latinskou Amerikou 10 000 kilometrů pěšky Latinskou Amerikou Jan Rendl

Skvěle napsaná kniha . Výborně se četlo , rovněž moc pěkné fotky .

25.11.2021 5 z 5

Knihkupectví u jezera Knihkupectví u jezera Jenny Colgan

Krásný příběh

30.07.2021 4 z 5

Zachraň mě Zachraň mě Mona Kasten

Přečteno opět jedním dechem . Těším se na další díl. Otevřený konec byl překvapením , ale o to víc se těším na pokračování .

02.07.2021 5 z 5

Bez lítosti Bez lítosti Martina Cole

Opět nezklamalo, napínavé až do konce . Tato autorka mě baví.

11.06.2021 5 z 5

10 000 kilometrů pěšky Jižní Amerikou 10 000 kilometrů pěšky Jižní Amerikou Jan Rendl

Za mě super inspirativní kniha . Byla jsem i na přednášce z této Honzovi cesty a knížka to pěkně doplnila . Psáno čtivě a s humorem .

05.04.2021 5 z 5

Poutnice – Tři cesty do Santiaga Poutnice – Tři cesty do Santiaga Alena Ježková

Inspirativní , toužím po této cestě . Skvělé číst zážitky jiných lidí.

02.04.2021 4 z 5

Halton Halton Melanie Moreland

Opět nezklamalo , sice tušíte , jak to dopadne , ale stejně se od toho nemůžete odtrhnout . Taková sladká oddechovka, ale chyběla mi do celé série .

04.01.2023 3 z 5

Americké prázdniny Americké prázdniny Jiří Fišar

Super kniha , humorné a skvělé tipy co navštívit

21.04.2022

Camino mal: (takmer) 3000 km pešo naprieč Patagóniou Camino mal: (takmer) 3000 km pešo naprieč Patagóniou Matúš Lašan

Zase jedna super knížka o tom , že sny se mají plnit . V kanclu se nasedíme ještě dost . Je čas někam vyrazit . Super inspirace a nádherné fotky .

02.04.2022 5 z 5

Dotknout se duše Dotknout se duše Marek Holeček

Za mě z těch tří knih tahle byla nejlepší . Líbila se mi forma , vedeno rozhovorem a nádherné fotky . Neskutečně se mnou některé jeho myšlenky rezonovali a některé věci cítím stejně . Že život se má žít přítomností, zbytečně se nestrachovat a nenechat si brát čas korporátem .

27.02.2022 5 z 5

Mudrc, surfař a byznysmenka Mudrc, surfař a byznysmenka Robin S. Sharma

Pro mě hodně inspirativní kniha. Utvrdila mě v tom, že jdu správným směrem.

24.08.2021 4 z 5

Najdu odvahu: 770 km po trase hrdinů SNP Najdu odvahu: 770 km po trase hrdinů SNP Lenka Vacvalová

Pěkná motivační kniha , líbila se mi , jak je napsána i celá myšlenka , proč se autorka na cestu vydala . Projití této trasy mám taky na svém bucket listu

04.06.2021 4 z 5

Poslední místo, kam se podíváš Poslední místo, kam se podíváš Kristen Lepionka

Bavilo mě to hodně , napínavé , nemohla jsem se odtrhnout .

27.03.2021 4 z 5

Tajný výlet za svatým Jakubem Tajný výlet za svatým Jakubem Ivan Burkert

Skvěle napsáno, nádherné fotografie

08.01.2021 5 z 5

Kolem Česka za 66 dní Kolem Česka za 66 dní Tomáš Lachman

Skvěle napsaná kniha , dobře se čte. Oceňuji i seznam na konci ohledně vybavení . Bavilo mě to a mám chuť zase vyrazit .

03.05.2020 5 z 5