JanaPol komentáře u knih
V knize jsem se dostala jen na 150 stránku. Nedočetla jsem ji. Nebavila mě již od začátku, ale chtěla jsem ji dát šanci, ale stále nic, tak jsem to vzdala.
U třetího dílu jsem si říkala, že už mě to tak nějak nebaví číst, že je to furt dokola. Ale v tomto díle, jak se Karin změnila a v 6. jak se začaly řešit více i ty druhé postavy se začínám zase bavit. Líbí se mi, že jsou tam stále nějaké nové postavy a že holky už primárně furt "neryjou" jen do chudáka Karin. Jen tak dál.
Tak už mám všechny 3 díly přečtené a moc se mi líbily. Jsem ráda za takový konec, ale je pravda, že s králem si to autorka dost usnadnila. A to by mohl být zase další dlouhý a napínavý příběh.Taky všechno kolem politiky se vlastně vůbec nevyřešilo a na konci knihy mě to tak začalo bavit. Ale i tyto chyby dokážu odpustit, protože příběh M a A byl prostě táááák pěkný a romantický a mě to prostě a jednoduše bavilo a nemohla jsem se odtrhnout.
Četla jsem teď během vánoc. Zajímavé čtení, bavilo mě to. Příběhy jsou předvídatelné, ale mě se stejně líbily.
Jednoduchý příběh, kde přesně víte, co se stane. Ale mě ta romantika prostě bavila.:-)
Kniha je skvělá a krásně se četla....ale ten konec.......
Jako vždy super. Zatím mě žádný díl nezklamal, vždy se výborně bavím.
Na knihu jsem se moc těšila, ale byla jsem trochu zklamaná. Občas se mi zdály některé pasáže moc dlouhé a nudné, myslela jsem, že tam bude více akce - a to se nestalo.:-( Konec byl naopak zajímavý, do poslední chvilky jsem nevěděla, kdo za tím vším je.
Teda. Erben a všichni, co mají rádi jeho Kytici neprominou:-(
Tahle knížka mě naprosto dostala. Skvělé příběhy, dobré zpracování. Člověka ještě dlouho nutí k přemýšlení nad daným tématem.