janasim komentáře u knih
Tak to bylo drsné! Velmi čtivé, ale děsivé. Přemýšlela jsem, jak si autorka se závěrem poradí a musím říct, že dokonale, slzy mi vhrkly do očí a ještě teď mi je zima strachy.
Je vážně škoda, že se o této knize nemluví. Zasloužila by si větší pozornost. Je to kniha, která by se dobře četla na podzoim, za sychravého počasí, kdy se zabalíte do deky, uvaříte kakao, čtete, zahříváte se a je vám hezky, i když třeba smutno. Dějová linka vyrávějící o minulosti se mi íbila víc a celkově je od teď tento příběh mým oblíbeným.
Tak tohle byla bomba. Kniha, která skutečně potěší. Oddychová, místy smutná, romantická a zároveň ne přeslazená. A čokoláda! Boží!
Čekala jsem tak trochu něco jiného. Kniha se četla dobře, téma je navnazující, ale při čtení jsem chvílemi nudila...
Ty, kteří dokáží žít v jiných zemích, než je jejich rodná, obdivuji. Jejich příběhy jsou inspirativní a taková je i Tereza. Těšilo mě si její knihu přečíst a pozitivně mě naladila, jediné co mě při čtení rušilo bylo to, že jsem se někdy ztrácela v čase. Nevěděla jsem, co byla minulost, vzdálená minulost, přítomnost...
Ani nevím, co bych k této knize napsala, všechno co může, mě bolí a chtěla bych plakat, je mi smutno, napadají mě otázky, na které nikdy nedostanu odpověď... Působivý příběh.
Tak to bylo nečekané, velmi čtivé, pro mě plné nepředvídatelných momentů.Někdy moc drsné, až se o sebe bojíte a doufáte, že jste byli na všechny vždycky hodní.
Jak námět, tak styl psaní mě bavil. Kniha je určitě napínavá a čtivá. Jediné, co nevím, je, jestli jsem spokojená se závěrem knihy. Budu si muset přečíst další díl, abych se rozhodla.
Jako tak tuto knížku musíte mít! Asi jsem jí četla ve správnou chvíli,protože jsem si jí mimořádně užila. Je to taková oddechová jednohubka,příjemná rozsahem a obrovským vtipem!
Výborná kniha,která vám nedá oddychu. S těmito hrdinkami nedokážete nežít jejich životy a toužíte vědět víc a to co bylo dál. Tři skvěle napsané příběhy,snad jen ten poslední mi chvílemi vadil,nevím,jestli se teď na zdravotnictvi nebudu dívat trochu jinak...
Zajímavý, napínavý thriller.Zvláštní,že někdy jsem měla pocit,že pakt manželům snad i pomáhá.Děsivý,ale dobrý a čtivý.
Jako bych se procházela po florentských cestičkách. Tolik fascinujících umělců,jako kdybych s nimi žila jejich životy,prožívala příběhy... Výborný román!
Kate Morton je autorka, která mě nejspíš nikdy nezklame. Knížka Šepot vzdálených chvil, přestože se mi líbila, mi místy připadala vleklejší, proto jsem byla zvědavá, jaký bude Ztracený slib a musím napsat, že tato kniha patří k lepším autorčiným knížkám a Mortonová je pro mě prostě špička a žádná její kniha mi nesmí chybět.
Roztomilé a vtipné příběhy o malém telátku, jeho rodině a přátelích. Knížka, která se dobře čte před spaním a potěší nejen děti ale i dospělé.
Knížka, kterou jsme četli s opravdovým zájmem. Tím, že je obrázková a textu je méně udržela dcera pozornost.
Na začátku jsem se nemohla začíst a ve chvíli, kdy už jsem čtení chtěla vzdát, mě příběhl chytnul a nepustil. Je to příjemná oddechovka.
Zivot v Provence je bezpochyby zajimavy a stejne tak i tato kniha.Nektere kapitolky me upoutaly vice jine mene.Kazdopadne si prectu dalsi autorcinu knihu.
Simmelův styl psaní je pro mě velice čtivý,přesto jsem se knihou neskutečně dlouho prala. Navíc jsem čekala trochu jiný příběh, ale I tak byl poutavý
Skvělá knížka rozmanitých pohádek z nejrůznějsích zemí světa.Některé pohádky jsou trochu jné,než je známe,ale i přestojsou poutavé.
Fascinující, čtivé,ale především morbidní a zvrhlé.Tak sakra proč jsem tak nadšená? Asi je ve mně také něco nekalého :-) Tento příběh mě nepustil od začátku až do konce,i přesto,že mē děsil. Doporučuji jak nejvíc můžu.