JancaMia komentáře u knih
Pro děti na ZŠ nebo SŠ super, nicméně pro ty co se zajímají do hloubky zbytečná kniha.
Ohlédnutí za Helenou Růžičkovou, jaká byla, co jí bavilo, co měla ráda .
Na úvod dobré, nicméně mi vadily překlepy, hrubky, nejasnosti + zmatečná data .
No tak bych řekla že to docela šlo, nicméně kvalit maminčinejch knih to nedosahovalo ani zdaleka , oceňuju že v knize je uvedena tehdejší mluva a móda+ poměrně zajímavá zápletka. Nejlepší knížky od Sandry jsou: moje druhé já a kluky neřeším + lásky a nelásky , zbytek je nedopracovanej.
Úlovek z knihobudky, ryby vařit moc neumím a moje první rybí kuchařka. Krásné recepty a fotky.
Kniha koupena v obchodu s jídlem "sklizeno" , kniha zábavnou formou mapuje trávícící soustavu , krásné ilustrace, glosované citáty.
Vzpomínková kniha na Helenu Růžičkovou, musela z ní vycházet neuvěřitelná aura a k tomu bonmoty "co na srdci to na jazyku" , věřím že kdyby jí neumřel manžel a syn jistě by dlouho rozdávala radost dál, jenže chtěla jít za svýma klukama i když to nikdy nepřiznala ...
Půjčeno z knihovny. Uplně úžasná knížka o vlcích, mám jí doma hodinu a dočítám pár posledních stránek, knihu budu shánět jako divá. Chci jí mít ve své knihovně.
Půjčeno z knihovny. Štěpán hodný, milý kluk na kterého rodiče kašlou. Štěpán ve své beznaději malého dítěte závislého na rodičích , intelektuálsky dospěje v citlivého mladého muže kterému se začne blýskat na lepší časy .
Nebavilo, překombinovaný děj. Chápu že před dvaceti lety, byla kniha velice populární ale dnes už se tak nepíše.
Krásný místopis, včetně dobových fotek. Půjčeno z knihovny.
Půjčeno z knihovny, rozsáhlejší a celkově propracovanější než původní kniha o praze 6 .
Půjčeno z knihovny, zároveň opáčko po letech. Nejenom že se zasmějete , ještě si zopakujete klasickou literaturu.
Půjčeno z knihovny, opět krásně vyvedená kuchařka plná klasických dobrot.
Půjčeno z knihovny, krásná česká kuchařka.
Půjčeno z knihovny, nápaditá kvalitní kuchařka .
Reprint vydání z roku 1916 , doplněna novými informacemi .
Nejzásadnější a nejúžasnější italská kuchařka .