JancaMia JancaMia komentáře u knih

Albatros: 70 let na křídlech dětské literatury Albatros: 70 let na křídlech dětské literatury Jan Halada

Krásná kniha o úžasném dětském nakladatelství, od vzniku do dnešních dnů.

02.10.2022 5 z 5

Hubnout musíš od hlavy: V kuchyni se dá i tančit Hubnout musíš od hlavy: V kuchyni se dá i tančit Aliena de Longhe (p)

Alena Jakoubková a změna životního stylu vlastní rukou :)

02.10.2022 4 z 5

Jak se hubne v Čechách aneb 101 otázek z dietatour Jak se hubne v Čechách aneb 101 otázek z dietatour Petra Lamschová

zajímavé otázky na všechna témata okolo změny životního stylu

Culinaria: Itálie Culinaria: Itálie Claudia Piras

pokud chci autentickou italií ,šáhnu po této kuchařce

Ráj v kuchyni Ráj v kuchyni Gordon Ramsay

První česky vydaná kuchařka Ramsaye a taky dost komplikovaná pokud nejste profesionál.

S vařečkou kolem světa S vařečkou kolem světa Roman Vaněk

Jedna z prvních knih, cestopis a kuchařka v jednom.

Bible šéfkuchaře FOOD Bible šéfkuchaře FOOD Christian Teubner

Nejkrásnější kniha o jídle.

02.10.2022 5 z 5

Milostné hry zajíců na Jizerských lukách Milostné hry zajíců na Jizerských lukách Vítězslava Klimtová

Milá knížka, každá autorčina knížka má svoje kouzlo .

Markeťáky Markéty Mayerové Markeťáky Markéty Mayerové Markéta Mayerová

v 90. letech jsem knížku strašně chtěla, jaké bylo překvapení když na mě nedávno vykoukla z knihobudky

02.10.2022 4 z 5

Obličej je vaší vizitkou Obličej je vaší vizitkou Eva Fraser

krásná učebnice

Zdání a manžel vždycky klamou Zdání a manžel vždycky klamou Alena Jakoubková

pohádka ve stejném duchu jen jiné kulisy, nenadchne neurazí , jako oddechovka super

30.09.2022 4 z 5

Dvě dámy s ruksakem Dvě dámy s ruksakem Vítězslava Klimtová

oddechové čtení ve kterém autorka vzpomíná na hory a tramping, tehdejší přátelé a známé

28.09.2022 4 z 5

Umění managementu Umění managementu M. K. Rustomji

úžasný průvodce , více netřeba dodávat

Perníčky s láskou pečené Perníčky s láskou pečené Petr Herynek

Jsem fanynka perníčků, tak i pěstuji i perníčkové kuchařky, tahle je jedna z nejkouzelnějších.

MY 2 MY 2 Radka Denemarková

Kniha "a já pořád kdo to tluče" má svou hodnotu i hloubky, my 2 je slabý odvar nad snaha o psychologický román nebo červenou knihovnu. Četlo se poměrně dobře nicméně klouzalo se hodně po povrchu, čekala jsem víc .

25.09.2022 2 z 5

Životospráva ženy po 40 Životospráva ženy po 40 Marlisa Szwillus

Vše je řečeno v anotaci, knihu mám v kuchyni listuji každý den.

25.09.2022 5 z 5

Alžběta II. - pravda o jejím životě Alžběta II. - pravda o jejím životě Martin Valeš

Ač je kniha vydána pod bulvárním deníkem, je neskutečně poutavá, košatě se věnuje všemu okolo Alžbětina života .

25.09.2022 4 z 5

Odříkaného manžela největší krajíc Odříkaného manžela největší krajíc Alena Jakoubková

Pohádková jednohubka o jídle, šatech, buticích a restauracích včetně kaváren. Kterak rodinný klan ke štěstí přišel .

25.09.2022 4 z 5

Fotograf z Osvětimi Fotograf z Osvětimi Maurizio Onnis

Jako všechny ostatní , hrůza na každém kroku, silné, smutné , "štěstí" v neštěstí ... těžké ...

24.09.2022 5 z 5

Návraty do lázní Návraty do lázní Věra Řeháčková

Volné pokračování, které se opět krásně četlo.

24.09.2022 4 z 5