Janevl Janevl komentáře u knih

Čajovna v Tokiu Čajovna v Tokiu Julie Caplin

Caplinova opět nezklamala,u této autorky si vždy tak krásně odpočinu.
Snad se brzy objeví další příběh.

02.11.2024 5 z 5

Planoucí koruny Planoucí koruny Catherine Doyle

Nádhera. Škoda, že příběh Rose a Weren je ukonce.
Nádherně jsem si u této trilogie odpočinula,zcela mě pohltila. Určitě všem kdo má rád fantasy vřele doporučuji.

13.02.2025 5 z 5

Velká kniha vánočních detektivek a záhad Velká kniha vánočních detektivek a záhad Otto Penzler

Byla to zajímavé čtení, některé povídky byli hodně napínavé, jiné nic moc.

04.02.2025 4.5 z 5

Králova spravedlnost Králova spravedlnost E. M. Powell

Tato historická detektivka mě nadchla,ukazuje právo za krále Jindřicha II.Je plná překvapení a zvratů, když už si říkám, že vím kdo je vrah,je to zas úplně jinak .Určitě doporučuji.

04.10.2024 5 z 5

Království popela Království popela Sarah J. Maas

Opět mě další díl nezklamal. Bylo to čtení plné zvratů a napětí.K mé smůle jsem si prohodila 6. a 7.dil takže už vím co bylo,ale nevadí...nechám trošku uležet a pak se k princezně ohně opět vrátím .

06.07.2024 5 z 5

Říše bouří Říše bouří Sarah J. Maas

Wau,opět mě 5.dil nezklamal.
Plný vzrušujících napětí, a zvratů..
Těším se na 6.dil.

20.06.2024 5 z 5

Půlnoční koruna Půlnoční koruna Sarah J. Maas

Druhý díl mě uchvátil víc než první, tak jen doufám, že se brzy dočkám 3.dilu a budu si moci přečíst jak vše pokračuje.

14.05.2024 5 z 5

Vánoční přání Vánoční přání Karen Schaler

Při čtení této knížky si uvědomíte, jak je důležité v životě obstát, jaké dokáží být vztahy mezi rodinou i přáteli. Moc jsem si užila atmosféru vánoc, a dojal mě příběh Libbie a Adama.

23.02.2025 5 z 5

Korunní princezny Korunní princezny Catherine Doyle

Moc jsem se bavila.Krásná fantasy, plná překvapení,strhující děj,i trocha romantiky.
Moc se těším na druhý díl.

08.02.2025 5 z 5

Nepřítel v mé mysli Nepřítel v mé mysli Jill Hathaway

Moc doporučuji, je to napínavé čtení od první stránky. Vtáhne do děje a nechcete se od ní odtrhnout.

10.01.2025 5 z 5

Aquitania Aquitania Eva García Sáenz de Urturi

Moc hezky napsaná knížka o životě Eleonory Akvitanske.
Spíše o jejím dospívání coby manželky krále Francie Ludvíka VII...
Určitě se zas k ní vrátím.

20.09.2024 5 z 5

Krvavé ostří Krvavé ostří Sarah J. Maas

Tato knížka je opět úžasná, i když vyšla jako poslední zasvěcuje čtenáře do doby kdy Calaena,byla ještě zabijákem z Adarlanu.

14.09.2024 5 z 5

Dcera krále Dcera krále Kerry Chaput

Moc hezky napsaná knížka, z dob Krále slunce,kdy ve Francii vyvraždovali hugenoty a zároveň osidlovali Nový svět.
Příběh odvážné dívky Isabelly mě opravdu zaujal.

14.06.2024 5 z 5

Královna stínů Královna stínů Sarah J. Maas

Pokračování královny Tarasenu opět nezklamalo.Oddechové čtení, plne zvratů a napínavých dobrodružství pro záchranu přátel a říše...

01.06.2024 5 z 5

Dědička ohně Dědička ohně Sarah J. Maas

Další díl série, opět úžasný. Strhující děj nabírá na obrátkách. Těším se na další.

19.05.2024 5 z 5

Skleněný trůn Skleněný trůn Sarah J. Maas

Nádhera .Tato fantazi mě upoutala a vtáhla do děje, už čtu druhý díl. Jen doufám, že mě manžel dokoupil i ostatní díly .

09.05.2024 5 z 5

Manželství na chvíli Manželství na chvíli Annette Broadrick

Opět jsem se vrátila po dlouhé době k jedné z Harlequinek. Četla jsem je v těhotenství, klidné romantické čtení. Člověk u nich nemusí moc přemýšlet, a odpočine si.

04.02.2025 4.5 z 5

Motýlí klan Motýlí klan T.M. Palshof

Přes nedostatek času, mi trvalo dost dlouho,než jsem knížku dočetla.
Byla strhující a napínavá, určitě doporučuji.

15.12.2024 5 z 5

Uteč, než doroste měsíc Uteč, než doroste měsíc Helena Drdlová

Nebyla to špatná knížka,ale četla jsem lepší. Horor to rozhodně nebyl,spíš fantasy..

01.11.2024 4 z 5

Vraždy v Canterbury Vraždy v Canterbury E. M. Powell

Detektivní příběh Stantona a Barlinga,opět nezklamal.
Poutavě napsáno a opět určení vraha(vrahů),bylo těžké..
Doufám, že se snad časem objeví i 4.dil této série..

12.10.2024 5 z 5