ještěrka38 komentáře u knih
Kniha mi byla nabídnuta kolegyní a po přečtení anotace jsem si říkala proč ne, ale... Kniha je vyloženě spíš pro 16+ a vlastně mě moc nebavila. Nicméně konec mě hodně překvapil a rozbrečel. Kdo čeká romantiku s dobrým koncem, bude zklamaný.
Dočteno, ale kniha se mi nelíbila. Na mě moc překombinovaná, moc krve a málo uvěřitelné..
Kdo zná film, tak ví, že je to nádherný příběh dvou lidí, kteří spojí své životy pouze na čtyři dny a přestože spolu nezůstanou, milují se do konce života... Nádherné čtení..
Za mě asi nejslabší díl, ale určitě celá série stojí za přečtení. I když mě mrzí, že jeden díl u nás vůbec nevyšel.. Myslím si, že by to měla být doporučená četba pro žáky 8.a 9.tříd.
Velmi čtivé, dvě linky příběhů, které se pak propojí...Trošku jsem byla zklamaná, že jsem se nedozvěděla, jak to dopadlo s Lenkou...Doporučuji.
Mornštajnová má dar psaní, ale.. Přestože se to čte jedním dechem, přišlo mi, že psala v podstatě o době minulé.. Navíc nic moc o uvěznění hrdinky , v podstatě o jejím muži se taky nic nedozvíme. A co se stalo se synem?? Ani ťuk.. Plus pro příběh je, že nekončí šťastně.. Každopádně stojí za přečtení..
Přiznám se, že mě kniha v první části vůbec nebavila, ale pak jsem ji hltala a pořád nerozumím tomu, jak Rusko vše skrývá a nechce, aby se rodiny dozvěděly, co se dělo s jejich příbuznými.. Hrozné, ale stojí za přečtení..
Jednoznačně oddechové čtení. Od začátku člověk tuší, jak to celé skončí.. ;-)
Pro mě naprosté zklamání..
Pořád jsem čekala, co z toho bude a ono v podstatě nic.. Podle anotace a obálky jsem si myslela, že to bude zase jedna z knih, které doporučím.. Tentokrát ale dávám jen 2 hvězdy a to jen proto, že pár kapitol bylo zajímavých..
Nenechte se odradit začátkem. Ten mě moc nebavil a nemohla jsem se začíst, ale příběh je to hezký, ale v podstatě hodně smutný.
Další z knih, kterou můžu doporučit. Chvilku mi trvalo se začíst, ale určitě to stojí za to.. První kniha, která popisuje přesuny dětí..
Úžasná kniha, pro mě určitě lepší než první díl. Velmi čtivé. Určitě doporučuji.
Určitě zajímavý příběh, ale málo propracovaný, strohý.. Tím, že už jsem přečetla hodně knížek s touto tématikou, tohle mi přišlo slabé oproti jiným knihám. Ale určitě stojí za přečtení.
Moc pěkná knížka pro děti. Vtipná, poučná, trošku strašidelná. Jediné, co mi kazilo ten fajn efekt z celé knihy, jsou nepěkné, ponuré obrázky. Proto ubírám jednu hvězdu.
Zajímavé případy.. Podle některých jsou natočené i filmy.. Čtivé, ale děsivé..
Absolutní zklamání, chaos, chvilkama nuda, přehnané až neuvěřitelné akce. Tohle se už nepovedlo..
Někdy je třeba si odpočinout a sáhnout i po méně náročném čtivu. Knížky paní Keleové-Vasilkové jsou tím pravým.. Uvěřitelný příběh ze života, ale zase nic moc sladkého...
Paní Bohdalovou jsem měla vždycky jako herečku ráda a myslím si, že byla vždycky výborná. Konečně kniha, kterou vypráví celou ona a vypráví i o věcech, které pro ni nebyly hezké.. O to víc se mi kniha líbila..
Tuhle knihu nebylo lehké číst, ale určitě doporučuji každému, kdo si myslí, že dělat sestřičku, je něco lehkého.. Chvílemi mi nebylo až dobře z toho, co vše musí a ještě by měly být milé a usměvavé.. Klobouk dolů před nimi!!!