ještěrka38 komentáře u knih
Za mě Havel určitě ne a docela chápu, že si ho studenti neberou k maturitě. Jako studentka jsem ho taky nechápala. Přečetla jsem jen proto, že se mi kniha hodila do výzvy..
No za mě tato kniha není moc povedená. 2x jsem ji odložila, nakonec dočteno, ale bavily mě jen ty osudy sester..
Kniha mě nebavila, chaotická, chvilkama jsem se i ztrácela. Očekávala jsem víc..
Tuto knihu jsem nedočetla. Dlouhé nezáživné pasáže a když už to bylo zajímavé, tak mi nedělo dobře číst o týrání a vraždění dětí. Dočetla jsem po 7.kapitolu a stačilo.
Knihu jsem po pár kapitolách odložila a myslela, že ji ani číst nebudu.. Nakonec jsem se k ní vrátila a nebylo to zlé.. Pro ty, co to nezažili, určitě zajímavé.. Zvlášť pasáže, kdy nás obsadili Rusové a, co se pak dělo..
Úžasné, napínavé, krátké kapitoly, které nutí číst další a další kapitolu.. Určitě budu číst další knihu ze série..
Pro věkovou skupinu Young adult asi fajn, ale mě se to moc nelíbilo.
Perfektní jako vždy.. Sice jsem si dobře tipla, kdo je asi vrah, ale i tak napínavé..
Krásný příběh, zajímavý pohled na tehdejší poměry žen, co mohly, nemohly... A i to, co vše určovalo, jestli bude mít žena rodinu nebo kariéru..
Templáři mě baví vždy, ale tentokrát to bylo na mě moc překombinované a zdlouhavé..
Za mě určitě opět super. Nemohla jsem přestat číst. Autorka mě ještě nikdy nezklamala.
Nádherná kniha, ale pro mě smutná.. Krásně popsána příroda, detektivní zápletka.. Doporučuji..
Krásně se to četlo, ale příběh sám o sobě je dost smutný. Těžké to měly naše babičky. My si pořád na něco stěžujeme a ony to měly o tolik těžší.
Četla jsem jen díky tomu, že to mají studenti jako povinnou četbu. Už jako studentka jsem měla noční můry z filmu. Mě se to prostě nelíbilo.
Docela čtivé, jen od poloviny knihy jsem tak nějak tušila, kdo za vším stojí.
Na mě chaotický text. Jinak hezká knížka. Bude se mi hodit k besedě pro předškoláky.
Myslím, že knížka je dobře udělaná, text je jednoduchý a pro děti srozumitelný. Určitě vhodná kniha k povídání si s dětmi na dané téma. :-)