JirkaDrapa komentáře u knih
Je to už třetí díl s vyšetřovatelkou Beou, a pořád stejná paráda! A možná dokonce větší, než předchozí díly. Je tady všechno: zajímavé prostředí a zápletka, napínavé je to a velmi čtivé. Rakouská autorka píše stejně dobře jako R.Bryndza, P. Gibney apod., přesvědčte se sami.
Výborná detektivní série, ve stylu J. Pattersona, či D. Baldacciho. Hlavní hrdina Pike je sympaťák a v tomto díle čtenář jen trne, jak dopadne Drue a jak to celé skončí.
Dobrá, čtivá britská detektivka, se sympatickým a trochu tajuplným inspektorem Fordem, napínavá až do konce. Přečteno jedním dechem, obávám se ale, že za týden už nebudu vědět, o čem byla.
Dost povedený thriller, napětí se od určitého momentu dalo krájet. Od autora to byla první kniha, a rozhodně mě navnadil na další, připomínalo mi to thrillery Chrise Cartera.
I druhý díl s Kay byl skvělý, dokonce se mi líbil o kapku víc než jednička. Bylo to napínavé až do konce. Skvělá série, stojí za přečtení.
Co k tomu říct? Angela je prostě královna.
Skvělý to bylo. Doporučuji všem.
Neurazí, nenadchne. Od Baldacciho jsem četl i lepší knihy, proto mezi 3-4 hvězdami.
Spíš než psychothriller, je to román. Vyprávění je čtivé, atmosféra podmanivá, ale já asi čekal něco víc, nebo jiného.
Přesto je autorův styl psaní fajn a dám mu ještě šanci.
Vynikající díl, stejně jako celá série. Zajímavé, zamotané, napínavé, ale i zábavné a čtivé. Angela je královna.
Akční thriller jaksepatří. Viděl jsem to i na Netflixu, a jedno lepší než druhé.
Kdo má rád špionážní thrillery, přijde si na své.
Asi už ojedinělá sbírka hororových povídek. I když staršího data, přesto zajímavá a super. Klidně bych si přečetl i pokračování, kdyby nějaké ještě vyšlo.
Další výborná detektivka od mého oblíbeného autora.
Všem doporučuji. Bude vás to bavit.
Knihy Josefa Formánka a jeho styl psaní mám rád. Líbilo se mi i filmové zpracování jeho dvou knih.
Tato kniha se mi libila z cele serie nejvic.
Zamotane napinave, skvele.
Tesim se na dalsi dily.
Mně se tato britská detektivní série líbila. Vyšetřovatelka, ranařka Charlie s pohnutou minulostí, skvěle sehraný tým.
Autorka sama je bývalá policistka, dobře ví, o čem píše a na příběhu je to znát.
Skvělá série, doporučuji všem.
Sympaticka hrdinka, lehce napsany psychothriller se cetl dobre a mel zajimave rozuzleni.
Pozde, ale prece.
Objevil jsem tuto ceskou autorku a po prvni ne prilis napinave knize, jsem ji dal sanci a ted jsem za to rad.
I tento dil byla sice pomalejsi a psychologicka detektivka, ale dobre vymyslena a napsana.
Povedena serie. Cetlo se to docela dobre, ale neco tomu chybelo.