JirkaDrapa komentáře u knih
Výborná detektivní série, ve stylu J. Pattersona, či D. Baldacciho. Hlavní hrdina Pike je sympaťák a v tomto díle čtenář jen trne, jak dopadne Drue a jak to celé skončí.
Dobrá, čtivá britská detektivka, se sympatickým a trochu tajuplným inspektorem Fordem, napínavá až do konce. Přečteno jedním dechem, obávám se ale, že za týden už nebudu vědět, o čem byla.
Dost povedený thriller, napětí se od určitého momentu dalo krájet. Od autora to byla první kniha, a rozhodně mě navnadil na další, připomínalo mi to thrillery Chrise Cartera.
I druhý díl s Kay byl skvělý, dokonce se mi líbil o kapku víc než jednička. Bylo to napínavé až do konce. Skvělá série, stojí za přečtení.
Co k tomu říct? Angela je prostě královna.
Skvělý to bylo. Doporučuji všem.
Neurazí, nenadchne. Od Baldacciho jsem četl i lepší knihy, proto mezi 3-4 hvězdami.
Spíš než psychothriller, je to román. Vyprávění je čtivé, atmosféra podmanivá, ale já asi čekal něco víc, nebo jiného.
Přesto je autorův styl psaní fajn a dám mu ještě šanci.
Vynikající díl, stejně jako celá série. Zajímavé, zamotané, napínavé, ale i zábavné a čtivé. Angela je královna.
Akční thriller jaksepatří. Viděl jsem to i na Netflixu, a jedno lepší než druhé.
Kdo má rád špionážní thrillery, přijde si na své.
Asi už ojedinělá sbírka hororových povídek. I když staršího data, přesto zajímavá a super. Klidně bych si přečetl i pokračování, kdyby nějaké ještě vyšlo.
Další výborná detektivka od mého oblíbeného autora.
Všem doporučuji. Bude vás to bavit.
Knihy Josefa Formánka a jeho styl psaní mám rád. Líbilo se mi i filmové zpracování jeho dvou knih.
Tato kniha se mi libila z cele serie nejvic.
Zamotane napinave, skvele.
Tesim se na dalsi dily.
Mně se tato britská detektivní série líbila. Vyšetřovatelka, ranařka Charlie s pohnutou minulostí, skvěle sehraný tým.
Autorka sama je bývalá policistka, dobře ví, o čem píše a na příběhu je to znát.
Skvělá série, doporučuji všem.
Sympaticka hrdinka, lehce napsany psychothriller se cetl dobre a mel zajimave rozuzleni.
Pozde, ale prece.
Objevil jsem tuto ceskou autorku a po prvni ne prilis napinave knize, jsem ji dal sanci a ted jsem za to rad.
I tento dil byla sice pomalejsi a psychologicka detektivka, ale dobre vymyslena a napsana.
Povedena serie. Cetlo se to docela dobre, ale neco tomu chybelo.
Tato kniha se mi dostala do rukou nedopatrenim.
Byla jina, ale peoticka, psychologicka.
Byl jsem rad, ze jsem si ji precetl a doporucuji ji.