jitka7326

Přečteno jedním dechem. Asi nejvíc mě bavila první třetina do války...

Přečteno díky ČV. Zajímavý děj kde se prolíná historie se současností okořeněná trochou fantasy.

Neurazí ale ani nenadchne. Nejvíc mě bavila část s pejsky.

Přečteno v rámci ČV. Oceňuji autorův humor a ironii a taky nahlédnutí do duše autisty.

Knížka mě bavila víc než Tatér z Osvětimi. Chybí mi informace jak to dopadlo s ostatními...

Přečteno s lekce předvídatelným koncem, který mi přišel trochu překotný. A čte se lehce.

Přečteno v rámci ČV. Příběh minulosti a současnosti, vztahu v rodině a příběh jednoho celého domu..

Přečteno v rámci ČV. Ačkoliv tu jsou vesměs pochvalné recenze, mě to až tak nechytlo. Nesympatická Thulinová..

Posloucháno jako audiokniha cestou do práce. Moc jsem se basmala, hlavně u návštěvy muzea a cesty letadlem s ovečkou.

Četla jsem v rámci ČV. U knížky jsem se trápila, vůbec mě nebavila a evidentně nejsem cílovou skupinou.

Přečteno díky Čtenářské výzvě. Dodnes se vedou diskuse jestli je to opravdu dílo Vrchlického. Každopádně pobavilo.

Zkraje jsem se trochu ztrácela v postavách. Moc se mi líbilo prostředí beskydských chalup.

Schelingera poslouchám celkem často a jeho smrt je pro mě dost nepochopitelnou. Knížka je tvořena rozhovory s jeho kolegy z kapely, bráchou a doplňují jí fotografie.

Četla jsem jednak v rámci ČV, ale taky že Bryndza se čte dobře. Přece jenom se mi předchozí série líbila víc a uvidíme jak se to rozjede dál.