JJJ007 komentáře u knih
Úžasně napsaná kniha. Pan Čapek uměl nádherně používat psaný jazyk. Všem doporučuji.
Silný příběh, hrůza, které jsou schopni jen lidé. Kniha je úžasně napsaná, nelze ji odložit. Autorka má velký talent na výběr témat a poutavé vyprávění. Doporučuji
Překvapivý příběh rodiny a více lásek. Kniha se mi velmi líbila a četla se skvěle.
Doporučuji k přečtení.
U této knihy je dobré se soustředit, jinak děj nedává smysl. Je to ovšem velmi zdařilý román. Oceňuji opravdukrásné malby olejovým pastelem.
Téměř neodložitelná kniha. Příběh u jehož čtení jsem se místy cítila fyzicky dost zle. Určitě stojí za přečtení!! Autorka píše poutavě, rychle. Síla, odhodlání mladinké Pii je obdivuhodná.
Kniha je rozhovorem babičky s vnučkou, které odkrývá svoje mladí, lásky, přátelství, smutek i bolest.
Kniha se velmi dobře čte.
Knihu doporučuji všem, kteří si myslí, že neví jak dál. Krásný příběh. Rodina a láska je základ knihy. Citáty v knize jsou velmi pravdivé a krásné.
Příjemné pohodové čtení. Romantický příběh od začátku až do konce. Moc hezky se čte.
Skvěle napsaný příběh, který stojí za čtení a váš čas. Dlouho na tuto knihu nezapomenu.
Opravdu silný příběh. Je strašné, že takové věci se mezi lidmi dějí a okolí je v pohodě. Šílený. Vím, jak strašná je netečnost lidi.
Doporučuji tuto knihu.
Velmi zajímavě napsaná kniha, poutavý příběh. Moc mě bavila. Těším se na další knihy od této autorky.
Poutavě napsaný příběh, nad kterým je dobré se zamyslet. Nebylo by ku prospěchu jednou za čas ztratit paměť a na svůj život se podívat s odstupem?? Já bych dost věcí pochopila dřív a řešila bych je citlivěji. Snad.
Velmi zajímavý příběh. Doporučuji.
Pěkná kniha. U mě vyhrává Než jsem Tě poznala. Kniha Sama sebou se mi četla pohodově.
Doporučuji.
Tato kniha se mi četla velmi dobře a hlavně rychle. Není to úplně romantický příběh, detektivní zápletka mě mile překvapila. Věřím, že kdo chce, si najde kouzlo této knihy.
Oba díly jsem četla téměř jedním dechem. Skvělý příběh. Těším se na třetí díl, už v říjnu :-)
Velmi zajímavá kniha, ve které je válka ukázána z jiného pohledu. Poutavě napsaný příběh rodiny a jejich přátel. Doporučuji.
Poutavě popsané události kolem města Třebíče. Kniha se mi velmi dobře četla.
Doporučuji všem rodákům
Dá se říct, že jsem právě přečetla svoji první detektivku. Skvěle napsanou. Ovšem o týrání koní jsem četla se slzami v očích, hnus.
Těším se na další knihy od Dicka Francise.
Tato kniha je velmi oddechové čtení, po těžkých tématech, které jsem v poslední době četla. Kniha je příjemně napsaná. Dobře se čte.
Poutavě napsaný příběh, který se velmi dobře čte. Přivítala bych ještě dalších 280 stran :-) Těším se na další knihu od této autorky.