kačenka80 komentáře u knih
Taková oddychovka u které se může vypnout. Kamarádky, které řeší každodenní věci a starosti.
Ze začátku bylo těžké orientovat se kdo je kdo a kde. Zbytečně komplikovaný a za vlasy hodně přitažený příběh. Nápad super ale nešťastně podáno. Plno nepochopitelných a nelogických věcí co nejen hrdinové dělali. Přijde mi to jako parodie nebo výsměch policii.
Pecka jako vždy přečtena jedním dechem. Krauz pomáhá Petře s případem a Chosé se vybarvil :-D
Napínavá kniha kde byly některé věci předvídatelné ale konec překvapil. Kniha se četla lehce a odhalovala postupně temná tajemství.
Plno zbytečných stran s nedůležitými informacemi. Technika jak jde kupředu je strašidelná a je hrozné co vše se dá dovědět. Nebylo to nic nového a převratného. Zápletka překombinovaná a přečteno jen s donucením.
Celkem nudná kniha i styl psaní. Neustálé rozepisování nudných a někdy zbytečných věcí dalo knize 460 stran. Čekala jsem strhující příběh a tajemno. Konec knihy byl lehce předvídatelný velice brzy. Tohle u hororu nebo thrilleru ani neleželo.
Po dlouhé době zajímavé téma. Knihu jsem přečetla jedním dechem. Překvapila nejen námětem ale také koncem. Sci-fi nemusím ale vřele doporučuji. Čekala jsem nudnou paničku co se stará o dětičky ale kniha mi vyrazila dech.
Myslím, že to byl jen slabý odvar toho co se ve skutečnosti v těchto zařízení děje. Dán opět předvedl, že i když je příběh hodně silný a smutný, tak může být krásně napsaný.
Asi nejlepší Dánovka. Pilot, modelka, vrah, Krauz a jeho tým. Vyřeší jednu starší vraždu prostitutky.
Celkem nuda. Pokojská, která je mimo realitu a nechápe vůbec nic a vychovává ji babička. Vražda, policie a pokojská, která je jako z jiné planety. Nemá to spád, napětí a zbytečné vracení se k minulosti aby měla kniha hodně stránek. Nápad dobrý ale autorka neumí vytěžit to napětí a nervozitu do konce jak to dopadne.
Kniha je hezky napsaná bez popisování mučení a týrání lidí ve válce. Jde o příběhy dvou žen, které se nakonec protnou. V knize je láska, smutek a vše co k životu patří ale navíc ještě 2 světové války co hrdinky zažily.
Začátek celkem nudný a utahaný. Potom se to zlomí a je to trochu napínavé ale konec je dořešen hodně rychle. Nápad dobrý ale nedotažené do konce.
Stará známa parta řeší další případ. Zbohatlíci co neví roupama dělat. Dán jako vždy perfektní a přečten jedním dechem :-D
Nápad na knihu byl zajímavý ale vyšla z toho tuctová červená knihovna. Muž, žena jedna postel a postupné sbližování. Nejvíce mi vadil styl psaní a označení osoby která právě mluví.
Kniha plná zvratů ale s odhadnutelným koncem. Není vše tak, jak na první pohled vypadá. Kniha se čte lehce a jedním dechem :-D
Dán jako vždy perfektní. Parta kamarádů a mrtvola. Nic není jak vypadá. Přečteno jedním dechem. Knihy od Dána se nedají odložit dokud se nedočtou :-D
Další pecka od Dána. Krauz řeší zapeklitý případ mrtvoly, která ještě není a poté kdo je vrah. Přečteno jedním dechem jako vždy :-D
Začátek mi přišel moc nudný. Potom se to trochu rozjelo ale čekala jsem mnohem víc. Je pravda, že kniha byla mnohem lepší než film, který jsem si po dočtení zkoukla.