KajinaH722 KajinaH722 komentáře u knih

Hon na krále démonů Hon na krále démonů Madeleine Eliot

Příběh se mi líbil a je to taková ta romanfantasy, kde najdete napětí, jiskření a chemie mezi hlavními postavami. Nějaká akce a boj taky,ale nic velkého. Co se týče konce,tak jsem to tušila, takže pro mě žádné překvapení se nestalo :D

19.10.2024 5 z 5

Buď se mnou Buď se mnou J. Lynn (p)

Další krásný a bolestivý příběh a tentokrát to bylo o Jaseovi a Tess. Opět to byla emociální jízda, která mě bavila a nutila mě dál číst. Těším se na další příběh :)

10.10.2024 4 z 5

Zajatkyně Zajatkyně Sarah Rivens

Tak toto? Jako mazec, ze začátku jsem si říkala,zda Asha budu mít někdy ráda, protože jak se ze začátku choval k Elle jsem nechápala a říkala si proč. Bylo to dost krutý a bolestivý. Ella to neměla vůbec jednoduché, to co si prožila by žádná žena zažít nechtěla. Mám ráda dark romance,takže mě to sedělo, navíc je to z nenávisti k lásce. A nechybí otevřený konec, který vás naláká na další díl,tak snad brzy.

21.09.2024 5 z 5

Bezmocná Bezmocná Lauren Roberts

Jedna z nejočekávanějších knih na kterou jsem se těšila. A ano kniha mi sedla a moc mě bavila. Mám ráda,kde se něco děje, je tam akce, boj o přežití, zrada, pomsta a samozřejmě tam nechybělo jiskření mezi hlavními postavami a to je Pae a Kai který jsem si naprosto zamilovala. Je pravda,že to trochu připomíná Hunger games, ale mě to nevadilo. Bonus je,že je to z obou pohledu a to se často u fantasy knih nestává. Konec byl až příliš bolestivý a rychlý. Potřebuji další díl. :(

16.08.2024 4 z 5

Twisted Lies: Lži na ostří nože Twisted Lies: Lži na ostří nože Ana Huang

Tento díl měl pomalejší rozjezd nějak mi to nevadilo a kniha se mi líbila. Není to kniha plná sexu, což někdo určutě ocení. Jules to neměla jednoduché a byla pořád pod stresem a strachem. Zato Christian byl tajemný a nepřístupný. Stalo se spousta zvratu, dramatu a chtíče. V listopadu nám vyjde Kral hněvu o Danteho Rosso, takže nejsmutněte a bude další série od autorky :)

01.08.2024 4 z 5

Křehké srdce Křehké srdce Mona Kasten

Druhý díl navázal, kde první díl skončil, takže jsem mohla v klidu pokračovat dál a čekat,co se vyvine na povrch. Musím říct, že už jsem byla netrpělivá, jak jsem čekala na první polibek :D Na závěr krásný příběh plné bolesti a lásky se štastným koncem.

09.06.2024 4 z 5

Král Král Devney Perry

Na tuhle sérii jsem byla zvědavá a měla jsem ji delší dobu na seznamu a jsem ráda,že jsem se do ní konečně pustila. Často jsem se u knihy i zasmála a do děje jsem se vtáhla, protože to bylo napínavé, sexuální napětí a plné touhy, pomsty, vraždy a bolesti. Zápletka je hodně zajímavá a máte nutkání pořád číst, bohužel v tomto díle se zatím nedozvíme, kdo je vrahem a o to mě víc zajímá,jak to dopadne.

26.04.2024 5 z 5

Královna ničeho Královna ničeho Holly Black

Závěrečný díl fantasy trilogie se dobře četl a bavil mě, protože to bylo napínavé a pořád se tam něco dějo, ale stejně tak jako díly předešlé mi tam něco chybělo a to větší romantika. Autorka se víc zaměřuje na boj a krev.

24.04.2024 4 z 5

Dvůr stříbrných plamenů Dvůr stříbrných plamenů Sarah J. Maas

Příběh je psaný jinym stylem než jsem zvyklá u předchozích dílů a nevadilo mi to. Jen mi to trvalo delší dobu se začíst a ponořit se do příběhu. Přesto jsem ráda,že jsem se do toho pustila, protože jsem byla zvědavá,jaké to je ze strany Nesty a Cassiana. Za mě to bylo zbytečné dlouhé na 720 stran, protože místy mě to tolik nebavilo a pořád se to točilo v kruhu, jak na houpačce, takže jsem ráda,že to mám za sebou a to Dvory miluju.

14.04.2024 4 z 5

Nezdolná Nezdolná Karen Lynch

Kniha mě zaujala obálkou, kladnými recenzemi a že se svět odehrává mezi upíry(ty já miluju). Chvili trvalo než jsem se pořádně začetla, ale jakmile se Sara dozveděla,ze je Mohirka a objevil se Nicolas,tak to začalo být napínavé, akční a bojovné. Trošku jsem měla strach,že je to v kategorii věk 13+,ale naopak mě to milé překvapilo sice žádná romantika tu extra nebyla,ale napínavé to bylo. Jdu na druhý díl.

04.03.2024 4 z 5

Unesená dědička Unesená dědička Sophie Lark

Další kniha na téma mafie, násilí, únos, napětí, jiskření, chemie a touha. Je to nenáročná oddechovka, která neurazí. Kniha patří mezi ty slabší,co jsem kdy četla. Tím,že je kniha jen z 280 stran,tak je příběh trochu zrychlený, takže se to četlo dobře a snadno.

01.03.2024 4 z 5

Divoká říše Divoká říše Stacey Marie Brown

Na knihu jsem byla zvědavá a nevěděla co očekávat a jsem mile překvapená, jak je to skvělé zpracované a vymyšlené. Kniha mě moc bavila a četla se sama, je tam dost napětí,násilí, temnota, vězení, trest, sexuální napětí a tak dále. Celý svět mě fascinoval a samozřejmě i Warwick. Konec mě šokoval a to to víc mě zajímá,co se bude dít dal,takže se hned vrhnu na druhý díl.

25.02.2024 5 z 5

Neznámý žalm Neznámý žalm Laura Thalassa

Začínám víc číst fantasy žánr a jsem za to neskutečně ráda,protože i druhý díl mě moc bavil, jen přiznávám,že druhy díl je trošku slabší, aspoň na začátku,kdy se to víc táhlo. A kniha mě začala víc bavit v polovině, kdy se začalo něco víc dít a bylo to víc napínavé. Konec byl nejvíc z celé knížky akčnější,napínavý a víc jsme se toho dozvěděli, co jsme potřebovali.

28.01.2024 4 z 5

Malum – část druhá Malum – část druhá Amo Jones

Druhá část je ještě víc zvrácenější a temnější. To napětí sílí a nepřestává. Opět jsem nemohla přestat číst, je to dost emotivní a bolestivé a přesto to miluju. Konečně jsem dostali odpovědi, které nám chyběli u Nate a Killie. Jswm ráda za pozitivní konec jejich vztahu. No a Saint mě překvapila a jsem na ni zvědavá v dalším díle s Brantlayem.

30.12.2023 5 z 5

Konflikt Konflikt Michaela Brnková

Není to první knížka, kterou čtu na toto téma,kde je domluvené manželství a kde se vyskytuje mafie.
Za mě je to slabší kniha,než jsem četla jiné, ale příjemná oddechovka ve které najdete tajemství, napětí, humor a touhu.

04.12.2023 4 z 5

Palác lží Palác lží Erin Watt

Tento díl je hlavně o to,aby jsme zjistili kdo je vrah Brooke a biologický otec plo,takže nic zajímavého se tam nedělo. Ale vraha jsem si typla,už od začátku a měla jsem dobré tušení. Za mě díl tedy slabší, ale číst se to dalo a tím,že je potřeba a si díl přečíst, abyste se dozvěděli pravdu.

29.11.2023 3 z 5

Marco Marco Marcy Jell

Nevím zda je to tím,že jsem četla knihu od české autorky,ale nějak mě to nechytlo. Přišlo mi to obyčejné, zrychlené a nic co by bylo něčím zajímavé. Mám ráda napětí a tím,že je to na téma mafie jsem očekávala mnohem víc. Asi se ani nepustím do dalšího dílu, protože bych byla opět zklamaná. Bohužel mi ta kniha tolik nesedla.

10.11.2023 3 z 5

Osudové pouto Osudové pouto Elizabeth Briggs

Tak ani druhý díl této série nezklamal. Nic tam nechybělo, drama, touha,erotika, boj,romantika a napětí. Nemám ráda otevřené konce, ale to tak u sériích bývá, takže si budu muset počkat na další díl, kde dozvíme zase nové věci a doufám,že hlavně ty pozitivní. Těším se na další díl.

28.10.2023 5 z 5

Zvrácené království Zvrácené království Rina Kent

I třetí díl se četl samo. Nejde od této série knihu odtrhnout. Konečně se dozvíme celý příběh,jak tomu bylo v minulosti.
Autorku jsem si moc oblíbila a doufám, že budou překládat i další knížky do češtiny, protože jsem viděla že je ještě víc dílů a to například příběh o Kim, což by mě taky dost zajímalo,tak uvidíme.
Každopádně série patří mezi ty nejlepší a budu ráda,když se najdou další podobné knížky.

21.10.2023 5 z 5

Jiskřivý idol Jiskřivý idol Katee Robert

Musím říct, že druhý díl mě o kousek bavil víc.
Doufám, že od autorky získáme víc knížek, protože se mi její příběhy líbí a jsem zvědavá na ostatní sestry Dimitriouových.

27.09.2023 5 z 5