Kanylka Online Kanylka komentáře u knih

Veronika se rozhodla zemřít Veronika se rozhodla zemřít Paulo Coelho

Parádní čtení a myšlenky od P. Coelho. Díky moc

18.01.2022 4 z 5

Cikánský evangelia Cikánský evangelia Štěpán Smolen

Knihu jsem přečetla jedním dechem, a tak trochu na některé věci změnila názor. Díky

12.01.2022 5 z 5

Střevíce z lýčí Střevíce z lýčí František Nepil

Vyprávění pana Nepila nikdy nezklame.

08.12.2021 5 z 5

Napsáno krví Napsáno krví Chris Carter

Začátek jako vždy velmi dobrý, když jsem došla ke str. 106, váhala jsem, zda budu ve čtení pokračovat, pro mě už příliš mnoho brutality. Konec spíše "románový"

Pane Carter- upřímnou soustrast, a jsem moc ráda, že jste to nevzdal a zůstal mezi námi. Těším se na další knihu.

23.09.2021 3 z 5

Panoptikum starých kriminálních příběhů Panoptikum starých kriminálních příběhů Jiří Marek (p)

Nejméně 100 x jsem viděla televizní zpracování a ejhle ona je na světě i knížka, a je stejně laskavá jako její bratříček seriál.

20.01.2025 5 z 5

My děti ze stanice ZOO My děti ze stanice ZOO Christiane F. (p)

Surová realita

13.01.2025 4.5 z 5

Když přišli psi Když přišli psi Scarlett Wilková

Dobré čtení....Děkuji

14.10.2024 4 z 5

Plzeňské mordy / Nepohřbený rytíř / Případ s alchymistou Plzeňské mordy / Nepohřbený rytíř / Případ s alchymistou Vlastimil Vondruška

A tak se mi to zalíbilo, že už čtu další díl. Díky moc

17.04.2024 3 z 5

Krysta Krysta Petr Sagitarius

Čtivá detektivka, oceňuji humor, "zapasování" nářečí, Krysta je za mě nejlepší z
celé řady. Není bo sum fajne všycki.

18.03.2024 5 z 5

Tíživé ticho Tíživé ticho Robert Bryndza

Autorovy knihy mám ráda, tahle mě neoslovila

07.03.2024 2 z 5

Svolení Svolení Vanessa Springora

Hnusná záležitost....Hnusná matka.......Hnusný otec

04.03.2024 2 z 5

Lutyňské tango (a jiné válečné příběhy z Těšínska) Lutyňské tango (a jiné válečné příběhy z Těšínska) Otylia Toboła

Kniha vás naprosto pohltí...Navíc...Když žijete tam, kde se děj odehrává...Navíc...Když vaše babička je Polka a máte "hordu" polských příbuzných...Navíc...Když pár let strávíte "čas" pod jednou střechou paneláku s aristokraticky vyhlížející Aurélií Pielczyňskou. Brala mi dech svým přístupem k životu a to jsem neměla ani ponětí, čím vším si prošla. Děkuji, děkuji, děkuji

26.01.2024 5 z 5

Toyen: První dáma surrealismu Toyen: První dáma surrealismu Andrea Sedláčková

Prostě nádherné.

22.01.2024 5 z 5

Dům na samotě Dům na samotě Michaela Klevisová

Za mě skvělá detektivka. Díky

16.01.2024 3 z 5

Sudetský dům II: Podzim 1947 - květen 1950 Sudetský dům II: Podzim 1947 - květen 1950 Štěpán Javůrek

Kniha se mi moc líbila. Objednala jsem hned oba díly, tak jsem měla možnost ihned navázat, což bylo fajn. Jediná malá výtka, chyběl mi tam příběh odsunutých Němců. Autorovi děkuji.

27.09.2023 4 z 5

Paganiniho smlouva Paganiniho smlouva Lars Kepler

Koupila jsem "za babku" celou serii.

06.06.2023 5 z 5

Deník Věrky Kohnové: Jak ráda bych tak zůstala Deník Věrky Kohnové: Jak ráda bych tak zůstala Jiří Sankot

Krásná a smutná záležitost zároveň. Díky

10.05.2023

Učitelka angličtiny Učitelka angličtiny Magda Váňová

První polovina knihy se četla jedna báseň, druhá se vlekla, příliš mnoho postav. Líbily se mi zápletky, ze kterých vzešlo úplně něco jiného, než by člověk čekal. Závěr byl zcela neočekávány- co v životě p...., to ti vrátí.

24.03.2023 3 z 5

V lese visí anděl V lese visí anděl Samuel Bjørk (p)

Kniha napínavá - dobře se četla, děkuji

06.02.2023 4 z 5