Kanylka komentáře u knih
Parádní čtení a myšlenky od P. Coelho. Díky moc
Knihu jsem přečetla jedním dechem, a tak trochu na některé věci změnila názor. Díky
Začátek jako vždy velmi dobrý, když jsem došla ke str. 106, váhala jsem, zda budu ve čtení pokračovat, pro mě už příliš mnoho brutality. Konec spíše "románový"
Pane Carter- upřímnou soustrast, a jsem moc ráda, že jste to nevzdal a zůstal mezi námi. Těším se na další knihu.
Nejméně 100 x jsem viděla televizní zpracování a ejhle ona je na světě i knížka, a je stejně laskavá jako její bratříček seriál.
A tak se mi to zalíbilo, že už čtu další díl. Díky moc
Čtivá detektivka, oceňuji humor, "zapasování" nářečí, Krysta je za mě nejlepší z
celé řady. Není bo sum fajne všycki.
Kniha vás naprosto pohltí...Navíc...Když žijete tam, kde se děj odehrává...Navíc...Když vaše babička je Polka a máte "hordu" polských příbuzných...Navíc...Když pár let strávíte "čas" pod jednou střechou paneláku s aristokraticky vyhlížející Aurélií Pielczyňskou. Brala mi dech svým přístupem k životu a to jsem neměla ani ponětí, čím vším si prošla. Děkuji, děkuji, děkuji
Kniha se mi moc líbila. Objednala jsem hned oba díly, tak jsem měla možnost ihned navázat, což bylo fajn. Jediná malá výtka, chyběl mi tam příběh odsunutých Němců. Autorovi děkuji.
Krásná a smutná záležitost zároveň. Díky
První polovina knihy se četla jedna báseň, druhá se vlekla, příliš mnoho postav. Líbily se mi zápletky, ze kterých vzešlo úplně něco jiného, než by člověk čekal. Závěr byl zcela neočekávány- co v životě p...., to ti vrátí.