Karloska komentáře u knih
Kdybych měla čas, tak mám knížku přečtenou za jeden den. Velmi čtivá kniha, která mě přivedla k dalšímu zamyšlení nad hrůzami 2. světové války a uvědomění si, jak se mám dobře. A jak je třeba si vážit toho, co člověk má.
Doporučuji si přečíst!
Čtivý román, od kterého jsem se nemohla odtrhnout, protože jsem byla zvědavá, jak to celé dopadne!
Velmi mile překvapena a doporučuji.
Dávám tři hvězdičky. Knížku jsem přečetla za jedno odpoledne. Lehké čtení, při kterém jsem se i zasmála. Nijak zklamaná nejsem!!
Knihu hodnotím tak průměrně. Nijak extra mě nezaujala, spíš mi přišla zbytečně zdlouhavá.
Velmi čtivá knížka. Zaujala mě a budu se k ní vracet.
Působila na mě vesele, ale i "bláznivě" a smutně. Dávám plný počet hvězdiček.
Knihu jsem přečetla 'jedním dechem'.
Zajímavá, jedinečná, prostě si ji přečtu určitě znovu.
Má smysl
Těžko popsat mé pocity po přečtení Inheritance.... smutek, zmatek, nezodpovězené otázky...
Poslední díl série Dračích jezdců mě nezklamal.
Vím jistě, že si všechny díly přečtu znovu a pak ještě znovu.
Jedna z nejlepších knih, které jsem kdy četla.
Bezchybné zakončení! Třetí díl mě nezklamal, ale překvapil!
Doporučuji!
Když jsem Lolitu četla, tak moje pocity byly naprosto rozporuplné. Chvílemi nechápavý výraz, kroucení hlavou, znechucení, ale i úsměv, jak je úžasné, jak Humbert Humbert Lolitu miluje a je z ní naprosto celý pryč.
Viděla jsem i film, ale mnohem víc se mi samozřejmě líbila knížka.
Páááni! Šla jsem do knihovny s tím, že si půjčím Romea a Julii-knihu k maturitě. Romeo s Julií nebyli k dostání a tak jsem "zabloudila" i jinam.. Knížku jsem čapla a doma ji měla přečtenou hned, protože se od ní nedalo odtrhnout-to doslova. :) Do příběhu jsem se nechala vtáhnout a při posledních stránkách si říkala, že ještě nechci konec.
Lehké čtení oživené krásnou poezií. :')
Lehké čtení oživené krásnou poezií. :')
Čtivá zábavná kniha, ke které se budu určitě s radostí vracet. Přečtenou jsem ji měla hned, smála jsem se u ni, ale i prožívala zrovna ne příjemné chvíle.
Řadím ji mezi moje nejoblíbenější knížky! Suprová.
Mám ji koupenou, takže se k ni budu vracet.
Kniha Stařec a moře patří mezi mé oblíbené knihy. Nečetla jsem ji poprvé a ještě se k ní budu s radostí vracet.
Proměna je první knížka od F. Kafky, kterou jsem četla. Myslela jsem si, že mě moc bavit nebude, ale přečetla jsem ji jedním dechem. Patří mezi povinnou literaturu a určitě knihu doporučuji!
Precetla jsem ji jednim dechem... Krasna knizka,ktera me zaujala v knihkupectvi a hned jsem si ji koupila:-) jeste by mohla mit nejake pokracovani nebo vice stranek... budu se k ni s radosti vracet.:-)
Vrele doporucujii
Moc hezká a čtivá kniha, která nám více přiblíží, jaká byla situace s Alžbětou I. a jejím okolí.
Nejdříve jsem knížku odložila a chtěla ji vrátit zpátky do knihovny, ale nakonec jsem ji přečetla jedním dechem. Poutavý a zajímavý děj. Žádné nudné dlouhé pasáže.
Fotografie mají své kouzlo a dodávají celé knížce originalitu a větší napínavost. DOPORUČUJI!!!