Karloska komentáře u knih
S Jodi Picoult nejde šlápnout vedle.
I tentokrát jsem byla začtená do poslední stránky.
Když jsem ji četla, měla jsem pocit, že to prožívám všechno já.
Doporučuji. :-)
O žítkovských bohyních jsem nevěděla vůbec nic.
Ale celý příběh mě pohltil a těšila jsem se vždy na chvíli, kdy jsem mohla nerušeně číst.
Po přečtení jsem začala vyhledávat další informace. A jednou bych do těchto končin ráda zavítala osobně, škoda, že už tam bohyně nejsou.
Přečteno jedním dechem, protože jsem pořád doufala, že vše dopadne dobře (alespoň v rámci možností). Stačí pár minut a život se otočí naruby. A ovlivní jak vlastní život, tak i životy ostatních.
Doporučuji.
Nechceš to číst, ale musíš...
Kniha je čtivá, silný příběh.
Zahrada přečtena jedním dechem.
Poznání sebe sama je někdy to nejtěžší a nejbolestivější.
Doporučuji
Přehledné přiblížení čínské medicíny.
Určitě nelze počítat s tím, že se po přečtení staneme znalci. :-) Ale jako malý přehled doporučuji.
Kniha mě nezklamala. Opět jsem se nemohla odtrhnout,žila jsem v příběhu a přemýšlela,co by se stalo kdyby..
Velmi silný příběh. Nejen dr. Milady Horákové, ale celé rodiny.
Proč?
Jak se toto mohlo stát??
Velmi dobře zpracovaná tématika. Plakala jsem na každé stránce. Nešlo jinak..
Opravdu to nemáme někdy lehký. Ale dá se najít cesta lepší. I třeba s pomocí doktorů a blízkých.
Knihu doporucuji všem. Budu se k ní určitě vracet. Moc mile napsaná.
Pro mě naprosto nepředstavitelná doba, nepředstavitelný osud ženy, která v podstatě celý život bojovala za život lepší.
Příběh mě zcela pohltil. Nemohla jsem se odtrhnout. Knihu jsem zařadila do knihovny a hodlám se k ní určitě vrátit.
Ctiva kniha. Nemohla jsem se od ni odtrhnout a byla zvedava,jak to cele dopadne.
Nejde hodnotit jinaknež plným počtem hvězdiček. Čtivá, napínavá kniha, kterou doporučuji! Nemohla jsem se od ní odtrhnout. Jodi P. opět nezklamala. :)
Na knihu jsem byla opravdu zvědavá. Ale musím dát tři hvězdičky, protože nadšená z ní nejsem. Byla čtivá, ale takový typ knihy, který si jednou přečtu za odpoledne, ale už se k ní nevrátím.
Ten konec mi připadal až úsměvný.