Kat.Ru Kat.Ru komentáře u knih

Terror Terror Dan Simmons

Perfektní :)

01.12.2018 5 z 5

Byla jsem otrokyní v satanské sektě Byla jsem otrokyní v satanské sektě Ulla Fröhling

Uf...tak to bylo hodně silné kafe i pro silné povahy :(. Představa toho, že někdo je schopný ublížit dítěti je úplně strašná. A v takové míře, v jaké je to popsáno v knize to je až k neuvěření :(. Jako asi všichni, kteří knihu četli jsem si říkala: to není možné!. Kniha ve mě zanechá stopu asi napořád.

10.09.2018

Osudy porodní báby Osudy porodní báby Sabine Ebert

Skvělé pokračování :). Poslední dobou mě knihy i filmy se středověku baví tak určitě si přečtu i další díl. Jen to, že je do Marty hodně chlapů zamilovaných mi tam nějak nesedí. Ale i tak super a doporučuju :)

10.09.2018

Deníček moderního fotra 2 aneb Pánbůh mi to oplatil na dětech Deníček moderního fotra 2 aneb Pánbůh mi to oplatil na dětech Dominik Landsman

Za mě super oddychovka :).

26.08.2018 5 z 5

Deníček moderního fotra aneb Proč by muži neměli mít děti Deníček moderního fotra aneb Proč by muži neměli mít děti Dominik Landsman

Super kniha pro rodiče na pobavení :).

26.08.2018 5 z 5

Deníček moderního páru aneb Ženy jsou z Venuše a muži jsou debil Deníček moderního páru aneb Ženy jsou z Venuše a muži jsou debil Dominik Landsman

Kniha pobavila což byl účel :).

Pistolník Pistolník Stephen King

Pro mě celkem nezáživná kniha a špatně se mi četla...pořád někam putovali, probíhaly divné strohé rozhovory...Každopádně Pistolník je první část k Temné věži, ve které budou i jiné příběhy, na které jsem zvědavá.

26.08.2018 3 z 5

Tajemství porodní báby Tajemství porodní báby Sabine Ebert

Kniha se mi dobře četla a určitě si přečtu i další díly. Skvěle popsán život ve středověku, někdy brutální pasáže jako popravy, mučení, znásilňování. Na druhou stranu tam je románek a taková trošku červená knihovna, která mi tam moc nezapadala...ale i přesto super čtení :).

19.08.2018 4 z 5

Poslední Laponec Poslední Laponec Olivier Truc

Asi první kniha, kterou jsem nedočetla do konce...Pro mě nuda a nedokázala jsem se pořádně začíst.

10.08.2018 2 z 5

Mráz Mráz Bernard Minier

Dobré a napínavé čtení.

Polámané panenky Polámané panenky James Carol

Skvělá a napínavá kniha. Za mě super čtení :).

To To Stephen King

Skvělá kniha!! Napínavé a mladí hrdinové byli úžasní.

Byl jsem Mengeleho asistentem Byl jsem Mengeleho asistentem Miklós Nyiszli

Velice silná kniha...co více psát...Vykřičníky v textu mě také velmi rušili.

Příběh služebnice Příběh služebnice Margaret Atwood

Čekala jsem, že mě kniha více vtáhne do děje, ale nestalo se tak. Nápad na knihu skvělý a chystám se na seriál tak uvidíme, jestli ten mě dostane více.

10.08.2018 3 z 5

Řbitov zviřátek Řbitov zviřátek Stephen King

První kniha od Kinga, kterou jsem četla a už je to pár let...Do teď ve mě nechala pocity, které jsem při čtení měla. Super kniha.

Geraldova hra Geraldova hra Stephen King

Nikdy by mě nenapadlo, že žena nehodou přivázaná k posteli, může být námětem na skvělou knihu. Konec byl super.

Dolores Claiborneová Dolores Claiborneová Stephen King

King je můj oblíbenec a ani v této knize mě nezklamal.

10.08.2018 4 z 5

Rodokmen smrti Rodokmen smrti James Rollins (p)

První kniha od J. Rollinse a musím říct, že se mi kniha četla opravdu dobře. Měla dobrý děj, svižné tempo, sympatické hrdiny a zavedla čtenáře na zajímavá místa. Určitě si přečtu další knihu autora.

Tommyknockeři Tommyknockeři Stephen King

Zatím nejslabší Kingova kniha co jsem četla, ale i tak dobré.

15.06.2018 3 z 5

Pod kupolí Pod kupolí Stephen King

Za mě 5 hvězd :). Mám ráda dlouhé příběhy. Bylo tam napětí, skvělé popsané postavy a nemohla jsem se od knihy odtrhout.

16.04.2018 5 z 5