katerina5544

Tak tohle mě vůbec nebavilo, pořád jsem čekala kdy se zasměju a bohužel, knihu jsem odložila a poslala dál. Stejně jako u Vejce a já a Stoleteho staříka jdu proti většině. Ani jedna z knih mi nepřišla vtipná :(

Moc hezká kniha ️ve stylu Muž jménem Ove. Je to dojemné, milé a samozřejmě to má happy end. Pointa Modrého anděla nemá chybu a fakt mě pobavila v reálu by se některé situace nestaly, ale to mi vůbec nevadilo. Takže vřele doporučuji na zlepšení nálady

Pět hvězd za závěr. Kniha je čtivá, ale pro mě humorná nebyla, spíš naopak. Každopádně jsem nečekala co se stane a klidně by mohla být i delší, autor píše skvěle. Doporučuji!

Skvělé čtení,originální příběh,jednu hvězdu dolů - trošku bych přitvrdila konec ;)

Vynikající kniha, neuvěřitelný příběh. V dnešní době už tedy nereálný. Měla jsem přečteno za pár hodin, nedalo se od toho odejít! Vřele doporučuji.

Bohuzel nesdilim nadseni vetsiny. Je to moje prvni kniha autora a cekala jsem vetsi "wow". Kniha je jakoze ctiva ale pritom celkem nudna. Navic se v ni resi vic pripadu najednou a to me nebavilo a ani ty pripady nebyly zajimave. Jedine napeti co v knize bylo nahle prerusil celkem nerealny zvrat :-( Nevim no, cetla jsem uz mnohem lepsi tak asi dalsi Conellyho knihy cist nebudu.

Cekala jsem romantiku, ale tato kniha uz pro me byla na hranici cervene knihovny :) a to ja tedy nemusim. Nicmene ji hodnotim kladne, cetla se hezky, prostredi psich vystav bylo zajimave a tak celkove kdyz pominu fakt, ze to je opravdu hodne jednoduche a pritazene za vlasy..., muzu knihu doporucit. Je to fajn relaxace tak proc to obcas necist :) Ctenarky co maji radi cervenou si mlasknou ;) a ja ted zas pujdu na nejake -pro me- realnejsi dilko :)

Vynikajici detektivka. Sympaticti vysetrovatele. Kniha je velice ctiva. Tesim se na dalsi dily a doporucuji

Musela jsem odložit. Strašná,strašná nuda. A ty žblebty o církvi, co je psáno v bibli, kolik mají v Mitfordu kostelů....ty kráso tak to jsem nedala. Bohužel, na knihu jsem se moc těšila :(

Zdenek Sverak je proste uzasny a kazda jeho kniha je pohlazenim na dusi. U Strazce nadrze me ale trosku mrzelo, ze konec nebyl takovy jaky jsem doufala :) davam ale plne hodnoceni :)

Super knizecka :) vrele doporucuji i pro dospele - bavila jsem se :)

Historicke romance nectu ale zacala jsem stridat zanry a tato kniha ma krasnou obalku. Ze zacatku jsem trpela ale pak mne kniha zacala bavit :) takze muzu doporucit k precteni. Milovnici tohoto zanru si chrochtnou ;)

Vynikajici detektivka. Ctiva a naprosto zboznuji tym detektivu v cele s Marii Vyrovou. Vrele doporucuji.

Krasna knizka. Hlavni postava je uzasna. Je to hezky, mile a ctive psano. Vrele doporucuji.

Tato kniha se mi necetla moc dobre, je tak zvlastne-tezce psana. S Agathou se neda dle meho srovnavat. Chvilemi me to nebavilo,tahlo se to, nemelo to napeti a spousta veci byla v knize jakoby zbytecnych, hlavne cely ten uvod o inspektorkach byl o nicem. Za me spis prumer. Filmy s Doughlisem se mi libily mnohem vic.

Vyborna!!!! Ja se tak bavila. Nejlepsi oddychova knizka. Miluju autoruv smysl pro humor!!! Cte se samo, lehce a je to sranda :-D to budu cist jeste hodnekrat.

Uzasna kniha!!! Jamese i Boba si proste zamilujete :-) tesim se na dalsi dil :-)