Katka_Malfoy Katka_Malfoy komentáře u knih

Vláda vlků Vláda vlků Leigh Bardugo

Já jsem spokojená. Šest vran mě moc nenatchlo, ale tato duologie byla úžasná! Miluju celý tento svět a jelikož to skončilo jak to skončilo, tak bude určitě ještě jedna série! Dejte tomu šanci.

15.11.2021 5 z 5

Červená, bílá a královsky modrá Červená, bílá a královsky modrá Casey McQuiston

Čekala jsem víc.

17.09.2021 3 z 5

Pět temných osudů Pět temných osudů Kendare Blake

Nevíte někdo, co znamená ten název? Královny jsou čtyři, že by k tomu opravdu přidali i osud ostrova? Mně se to líbilo.

30.08.2021 5 z 5

Láska na hraně Láska na hraně Penelope Douglas

Je to příšerné. Prosím nečtěte to!

09.01.2025

Hotel U devíti koček Hotel U devíti koček Radmila Tomšů

Byla jsem raději, když psala Rozárka. Ke konci už to nudilo, jako by autorka chtěla knihu víc a víc natáhnout. Kdyby byla kniha o polovinu kratší, tak se nic nestane. Moje maminka se prý pořád smála a dokázala v tom vidět naše kočky. Ano, to je pravda, ale potřebuju o tom číst knihu, když mám doma to samé?

06.08.2024 2 z 5

Světlo v plameni Světlo v plameni Jennifer L. Armentrout

Tak moc se mi líbil první díl a těšila se na druhý, ale je to zklamání. Vůbec nic se nedělo... dalo by se to zkrátit.
Ale spicy scény se mi líbili, takže 3

29.11.2023 3 z 5

Krvavý slib Krvavý slib Richelle Mead

Co si budeme, těch 200 stránek bylo nejnudnější nejspíš z celé série. Autorka hrála hru jak moc to můžu natáhnout a vyhrála ji.
Ale pak to bylo ahhh, potom uuu. A nakonec víme otce hlavní hrdinky! Ale šlo by to s méně stránkami.

16.08.2023 3 z 5

Čas karmínu Čas karmínu Amélie Wen Zhao

Věřím, že když si přečtu všechny tři díly najednou tak to bude lepší. Ale tahle série je opravdu slabá.
Žádná láska, žádný bombastický konec. Skoro to skončilo jako Malé ženy, kdy si jedna ze sester otevřela školu.
Jsem zklamaná.

27.03.2023 5 z 5

Stříbrný stonek Stříbrný stonek Crystal Smith

Dokonalé ukončení celé série, která si zaslouží větší pozornost. A vím, že si ji celou musím přečíst ještě jednou. Opravdu nedoporučuji číst ji třeba rok po té, co jste přečetli předchozí dva. Budete se ztrácet, musíte opravu přečíst celou sérii najednou, a pak nejlépe ještě jednou a řeknete si ajooo. To mi nedošlo!

24.02.2023 5 z 5

Stříbrné město Stříbrné město Radek Sterakdary Starý (p)

Až do konce knihy jsem byla dezorientovaná. Vůbec nevím o co v té knize šlo a jak říct o čem to je.

Mám jednu jedinou oblíbenou postavu - Harari.

Strana 350 měla pro mě asi největší zvrat. Absence romantické linky mi vadí. Takže spojuju Harariho s Arilou.

Jako je to zajímavý, ale ne promyšlený. Myslím si, že jsem na konci ani nečetla nějaký konec, ono všechno tak jde rovně, že maličký výkyv děje nezaznamenám. Pustím se do dalšího dílu, ale nevím jestli s nadšením půjdu do dalšího/ch.

18.08.2022 2 z 5

P.S. Stále Tě miluju P.S. Stále Tě miluju Jenny Han

Jako, napadá autorku něco jiného než že se dají dohromady, bla bla bla story a rozejdou se a zase se dají DOOPRAVDY dohromady? Ztráta času, kdyby aspoň byla s Johnnem... Ne. Třetí díl asi nedám

09.08.2022 2 z 5

S láskou, Eloise S láskou, Eloise Julia Quinn

Další díl a zatím největší zklamání. Žádná láska! Jen si rok psali dopisy, což uběhne během jedné kapitoly. On jí naznačí možný sňatek, Eloise je "stará panna" a tak prostě řekne jo a kvůli skandálu se vezmou. A ani to nebyl velký skandál. Od Eloise jsem čekala víc. Ne jen botanika.

Všechnu naději dávám seriálu.

05.08.2022 3 z 5

Rozetmění Rozetmění Jay Kristoff

(SPOILER) Nejlepší díl ze všech, ale celou sérii si asi už nikdy nepřečtu. Dost se bojím Říše upíra, kterou si chci přečíst od stejného autora. Mně se ten styl moc nelíbí. Hlavně jak mluví o hlavní postavě... Jak je jiná, že kouří a má hroznou povahu... Chlape, to je normální žena. Ale zase se nebál zabít jednu z hlavních hrdinek... A Zatmění, za to bych ho zabila. Já nevím. Tři hvězdičky musejí být, protože se mi to tolik nelíbilo ale zároveň to bylo lepší než předešlé díly.

04.07.2022 3 z 5

Rudá královna Rudá královna Victoria Aveyard

(SPOILER) Tuhle knížku bych srovnávala se Selekcí, aspoň ten začátek. A jelikož sleduju autorku na tiktoku, tak vím, že má hrozně velkou fantazii. I tak jsem byla překvapená ze světa.

Spoiler

Maven mě zklamal. Říkala jsem si, že je lepší než jeho bratr, ale ono ne.

19.06.2022 5 z 5

Holubice a had Holubice a had Shelby Mahurin

Celkově se mi to líbilo, určité kapitoly jsem zbožňovala. Ale ten konec? Byl takový zvláštní. Zmatený.

A to nemluvím o romantické lince, které jsem vůbec nevěřila. Chápala bych vznik přátelství. Jen nechápu, kde vzali slova: ,,Miluju tě."

29.05.2022 4 z 5

Caraval Caraval Stephanie Garber

Petice na třetí díl Caravalu zde:

19.04.2022 5 z 5

Vikomt, který mě miloval Vikomt, který mě miloval Julia Quinn

(SPOILER) Podle mě byl první díl lepší. Anthony mi vůbec nepřišel sympatický, jakmile se vzali.

A co víc, seriál je mnohem lepší... Máte tam tu krásnou lásku mezi ním a Kate. Do seriálu ale nepřidali vtipnou scénku, kde chtěl Anthony vysát z Kate jed.

03.04.2022 4 z 5

Kletba vítězů Kletba vítězů Marie Rutkoski

Pro mě byl děj moc zdlouhavý a nudný. Myslím, že pár stránek tam vůbec nemuselo být. Ale líbilo se mi to... Tedy hlavně obálka.

18.02.2022 3 z 5

Mýtonoši Mýtonoši Tracy Deonn

To je úplně dokonalá kniha, že si ji budu muset přečíst znovu. Možná je děj maličko pomalý, ale stojí to za to! Těším se na další díl, v aj by měl vyjít v listopadu 2022.

18.01.2022 5 z 5

Polibky a croissanty Polibky a croissanty Anne-Sophie Jouhanneau

(SPOILER) Nesmíte čekat moc od takových sladkých knížek. Hlavně, když je hlavní téma balet. Ovšem mně se to líbilo. Jednoduché, čtivé, a *spoiler* samozřejmě jako u každého zvratu s baletkou, úraz. Vidím to na léto.

09.01.2022 5 z 5