katy211

Knihu jsem četla na doporučení, první polovina knihy mě vůbec nebavila, druhá polovina byla velmi čtivá, nemohla jsem se od knihy odtrhnout.
Téma velmi zajímavé..

Kniha je velmi čtivě psaná, i přes pochmurné téma jsem se nemohla odtrhnout. Seriál jsem ještě neviděla.

Skvělá kniha, přečetla jsem jedním dechem. V poslední době jsem přečetla dost knih s touto tématikou, tahle je rozhodně nejlepší.

Kniha báječná, pokud bych neznala i ty ostatní od Ivanky Deváté, v porovnání s nimi je poněkud slabší.

Knížka velmi čtivá, ale nějak jsem nepochopila, co tím chtěl spisovatel říct. Konec prapodivný.

Přečteno jedním dechem. Nádherný příběh.Každý by měl vědět jaké hrůzy se zde děly. Je to až neuvěřitelné.

Klasická napínavá detektivka a úžasný Sherlock Holmes.

Ze začátku super kniha, prolínající se současnost a minulost. Později nesmyslná slátanina jak z akčního filmu, drsná starší super žena Bo, která zvládne úplně vše a sama. Realitě hodně vzdálené. Moc se mi líbil válečný deník Johana Prokse.

Přečteno po letech, příběh mě vtáhl, četla jsem jedním dechem. Nikdy jsem Jiráska moc nemusela, ale Skaláci mě nadchli, asi se pustím i do dalších jeho knih :-)

Kniha skvělá. vtipná, čte se sama. Princ Ládík je prostě boží!!!! :-)

Kniha cenná hlavně pro rodáky, ale poutava i pro neznalce obce. Jezdívala jsem do Bojanovic k babičce, takže některá místa jsou mi známa. V léte se vydàm do Bojanovic a pokusím se projít stejnou trasou jako autor a připomenout si dětství.

Četla jsem na ZŠ, tenkrát se mi vůbec nelíbila. Syn ji teď četl v rámci povinné četby, tak jsou ji sfoukla taky, jedním dechem, za jeden den a líbila se mi moc. Syn tak nadšený nebyl....tak třeba za pár let jí taky přijde na chuť :-)

Verše nečtu vlastně vůbec, ale tyhle mě opravdu dostaly, úžasné....

Lehce strašidelná, zábavná kniha, ideální čísta na chalupě na samotě u lesa :-) moc se mi líbila a určitě se k ní ještě vrátím , přečetla jsem ji jedním dechem.

Klasika, kterou by měl každý znát. Četla jsem i se syny a oba překvapivě zaujala.

Úžasný dobrodružný příběh kapitana Nema, profesora a jejo přatel. Po letech oprášená kniha, nezklamala. Asi se pustím do dalších verneovek :-)

Kapitán Exner nezklamal, trochu zamotaný příběh, ale splnil očekavaní.