Kiwicatko
![P.S. Líbíš se mi P.S. Líbíš se mi](https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/395844/p-s-libis-se-mi-kMe-395844.jpg?v=1543265536)
Vratila jsem se do doby, kdy mi bylo -nact a tyhle romanticke a nezne knizky hltala na posezeni :)
Pak jsem docetla a zjistila, ze mi je uz bohuzel jednatricet, ale i tak se uculuju jak pubertak :D
Takze kdo se chce vratit v case, tak doporucuju :)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Rebelský dědic Rebelský dědic](https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/396670/rebelsky-dedic-G9y-396670.jpg?v=1544127510)
Nevim proc, ale pripomina mi to smichane dve jine knizky (Nebezpecne iluze a Za hranici nevinnosti-Rosemery Beach).
Ne, ze by to bylo spatne, to rozhodne ne :)
Kazdopadne jak uz to byva, tak jsem si uzivala daleko vic casti z Rushova pohledu. Nejak mi to proste prijde zajimavejsi. Uz se tesim na pokracovani. Asi to pro ne nebude nic prijemnyho...ale aspon to zustane v rodine ne? :P
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Zůstaň Zůstaň](https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/357614/zustan-E0T-357614.jpg?v=1515845474)
Matt byl proste zlaticko...na to, ze byl hokejista a jeste tak dlouho v branzi byl neskutecne milej a roztomilej :-)
P.S. Nevim proc, ale myslela jsem si ze pan Pindour je Tad :-D a nebo jeji ex a snazi se ji ziskat zpatky.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Rockový polibek Rockový polibek](https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/297403/rockovy-polibek-Xrr-297403.jpg?v=1463497309)
Jejich pribeh semi libil o chlup min nez predchozi, ale i bez toho maleho chlupu to bylo senzacni poctenicko :-)
Nebude treba jeste nejakej malej rockovej dozvuk s Marthou a Samem? ;-) treba o tom, ze te potvore dorostl mozek? :-D
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Důvěřuj mi Důvěřuj mi](https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/229245/wait-for-you-duveruj-mi-Xdy-229245.jpg?v=1424857981)
Jako vsichni ostatni i ja budu tvrdit, ze kniha byla naprosto stejna s Pockam na tebe, ale.....me to proste vubec nevadi. Cam byl naproste zlaticko, tak proc se nepodivat na stejny pribeh jeho ocima :-)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Božský milenec Božský milenec](https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/274922/bozsky-milenec-r1P-274922.jpg?v=1458529320)
Tak pro me asi nejslabsi dil z Bozske serie...
Chvilkama sem mela pocit, ze alfa samcem je Ruby a Nial je male rozkosne bezbranne stenatko :-) a pak vzdycky ve chvilkach cvak, samecek se nam probral a pak zas zhasnul...pomalu jak nejakej pokazenej vypinac...
Ale ackoliv vetsinou cekam v tehle knizkach, ze chlap bude podobny tem z predchozich dilu, tak i presto musim rict, ze pribeh byl pro me ctivy a obcasi velmi zabavny :-)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![Omyl Omyl](https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/274201/omyl-d9g-274201.jpg?v=1622706088)
Stejne jako predchozi dil byl pribeh velmi ctivy a ja se tesila stranku za stranku, jak se to bude vyvijet :-)
Logan byl chvilkama na facku, ale nakonec sem si ho zamilovala, jako predtim Garretta :-)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Po stopách vlka Po stopách vlka](https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/529895/po-stopach-vlka-659f18079a518.jpg?v=1704925192)
Moc jsem od toho neocekavala. Necetla jsem anotaci, vlastne jsem ani nevedela do ceho jdu.
Zacalo to jak v nejakem spatnem vtipu: sedi takhle vlkodlak s upirem v baru...(a to sem ani nevedela, ze se jeste prida demon a pekelnikuv syn). Ale ani jsem se nenadala a zjistila jsem, ze ctu stranku za strankou, i kdyz chci uz jit spat. Ale naoonec jswm to docetla na jeden zatah, protoze me to zkratka zaujalo :)
Nakonec jsem si to fakt uzila. I kdyz nektere veci mi byly povedome z jinych knizek, tak tady to bylo vsechno krasne pospojovano a pasovalo to :)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![Třinácté znamení Třinácté znamení](https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/513216/trinacte-znameni-pZ9-513216.jpg?v=1679242907)
Ja byla fakt spokojena. Stranky ubihaly jedna za druhou a najednou jsem byla na konci.
Aaaaaale, jestli se ta blbka vyspis Jordanem, tak me fakt nastve. A jestli blbous Kaden nezvedne ten svuj zadek a nepujde ji pomoct a misto toho si bude lizat rany u nejake jine v posteli, tak budu uz primo vytocena.
Jinak receno, uz se tesim na druhy dil :)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Ozvěny run Ozvěny run](https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/495214/ozveny-run-ORX-495214.png?v=1655817055)
Presne takove knizky miluju. Nedalo se od nej odtrhnout. Prolinani dvou pribehu, ktere byly tak moc propojeny. Klidne bych cetla dal jejich osudy. Chtela bych vedet vic o Ceri a Haukrovi. Nestaci mi vedet jak to skoncilo. Potrebuju par dalsich kapitol….
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Anti-přítel Anti-přítel](https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/496444/anti-pritel-9Mm-496444.jpg?v=1653902013)
Carys byla neskutecne statecna, Sunny byla kouzelna a Deacon byl srab. A mela ho v tom vykoupat hoooooooooodne dlouho. Blbce jednoho!
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Neústupná princezna Neústupná princezna](https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/485976/neustupna-princezna-tYx-485976.jpg?v=1642241286)
Vrazedny konec dilu. To se nedalo rozdychat a musela jsem pokracovat hned dalsim.
Takze doporuciju poridit celou serii naraz, jinak vas klepne pepka :)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Král Král](https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/488531/kral-nOM-488531.jpg?v=1642522606)
Rekneme si to uprimne, Dash byl v prdeli hnedka od zacatku, jen co ji uvidel, tak nemel sanci. Ale snazil se, to se mu neda uprit. Pribeh me prijemne pohltil a neskutecne me stve, ze porad nevi kdo je tim hajzlikem. Chudera Bryce, tohle bych nechtela zazit.
Uz se nemuzu dockat druheho dilu. Jeho hlavni postavy me zaujaly uz tedka.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Ten den Ten den](https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/475021/ten-den-miL-475021.jpg?v=1626086600)
(SPOILER) Boooooze muj, do ceho jsem se to pustila :D :D
Takze z naseho mafiana se vyloupnul fetak, stejne tak z jeho brachy. Utek do Madarska me fakt pobavil a zejmena Attila :D to nemelo chybu.
Olga je uz uplna blbka, kdyz se snazi vyridit veci driv nez mafie.
No a tedka tu mame Nacha. Tak o tomhle chlapikovi jeste nemam nijake mineni. Jsem zvedava, co se z nej vyklube :)
P.S. Co to jako melo byt s tim dvojcetem? Pekne debilni vsuvka. Chapu, ze kvuli nej utekla, ale to jako vazne? Bracha? Dvojce? Taky nasilnik? Taky fetak? Taky pomerne zdatny uzivatel alkoholu?….to jen okopirovala postavu Massima a dala jen jine jmeno.
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![Malé ženy Malé ženy](https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/34665/male-zeny-ajs-34665.png?v=1661799350)
Tady jsem vyslovene nesnasela Amy. A Laurie mi prisel jako strasnej knukna.
Je to jeden z mala pripadu, kdy mam radsi film nez knizku. Ale i tak si najdu sem tam cas na jeji opraseni a znovu si pribeh s chuti prectu :)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Pan Romantik Pan Romantik](https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/458300/pan-romantik-GHF-458300.png?v=1629539082)
Cekala jsem ke konci vetsi zvrat, mozna nejakou scenu, vybuch emoci. Ale jinak jsem byla spokojena. Ale asi bych nechtela potkat takoveho chlapa :)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Hříšné dopisy Hříšné dopisy](https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/445390/hrisne-dopisy-Oqz-445390.jpg?v=1592668036)
Musim priznat, ze jsem byla trochu zklamana. Nesplnilo to “to” neco, co jsem ocekavala. Hlavni hrdinku jsem nesnasela, ani vlastne nevim proc, protoze by ji nejspis mel clovek obdivovat za to, jak se s tim snazila poprat. Ale co mi neskutecne vadi....kdyz se snazi byt nekdo tak moc “nesobecky” az ve finale extreme ublizi tomu, koho chce chranit. Boze, kdyby s ni byt nechtel, tak s ni nebude, kdyby na nej jeji fobie byla moc, tak to snad rekne. Ale on dela co muze a ona z dobroty srdce ho nechce stahovat s sebou dolu ke dnu. Pffff.
Tak, tedka jsem ze sebe vyplivla veskerou nastvananost a muzu se vratit k hodnoceni, kdy knizka neurazi pokud clovek chce neco predvidatelneho a neskutecne jednoducheho, ale ani nenadchne, pokud chce trosku zajimavejsi linku pribehu.
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![S láskou tě nenávidím S láskou tě nenávidím](https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/442536/s-laskou-te-nenavidim-dlp-442536.jpg?v=1590421777)
Ben byl zlaticko....uchylne a silene zlaticko. A Sera toho tahla strasne moc. Vadilo mi na ni, ze odmitala veskerou pomoc. Az to prehanela. Takze ta rana do skeble byla nakonec potreba.
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Gentleman devět Gentleman devět](https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/413423/gentleman-devet-dZK-413423.jpg?v=1560496852)
Rory byl neskutecnej vul.
Amber naivni trubicka.
Channing sexous, kterej by potreboval flaknout panvi po hlave.
Postavy by jsme mely zhodnoceny :D co se tyce pribehu, me se nejvice libilo, jak si Amber dopisovala s G9. Kdyby se to psani protahlo o kousek, tak bych se vubec nezlobila. Bavilo by me cist, jak by se G9 zvladal chovat pred Amber nez by to cele prasklo...
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Má mě rád, nemá mě rád Má mě rád, nemá mě rád](https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/350888/ma-me-rad-nema-me-rad-XQ1-350888.jpg?v=1505993415)
Rekneme si narovinu, ze pribeh je strasne primitivni. Ale ja to chci v dnesni dobe cist. Odpoutam se od reality a muzu se prihlouple usmivat nad jejich spickovanim, slintat nad Joshem a nadavat Lucy, ze je tak natvrdla :) no a samozrejme ji i zavidet :) protoze tak, jak je Josh vykreslenej, tak by ho brala nejspis kazda ne? :) ale v realu takovej chlap snad ani neni (muj manzel mi doufam promine) :) ale holky....pojdme aspon snit :D