klaraj093

Moje první kniha od Kinga a myslím, že jednou to bude můj top spisovatel.. Nebo jím už vlastně je!

Ačkoliv v knižním světě tohle téma moc nemusím, tak mě kniha bavila. Četla seprakticky sama, byla napínavá, vzrušující.. Je to samo sebou totální klišé, ale pokud čtete pro zábavu a oddech, tak to tato kniha splní.

Je pravdou, že knihu jsem četla už před několika lety.. A ráda bych se k ní někdy vrátila, abych si ji připomněla..

Další skvělé pokračování této série.. Už se těším na další díl, jen doufám že Ransom trochu pohne a bude to co nejdříve..

Nikdy bych nevěřila, že si pana Bočka tak oblíbím.. Nejsem zrovna na českou literaturu a ještě k tomu romány.. Ale tohle mě hodně baví!

Jedna z nejlepší detektivních sérií co jsem četla! Příběh mě totálně vtáhnul do děje a nemohla jsem přestat číst!

Miluju tu sérii! Je skvělá.. Ta politika zkraje mi vadila, ale přenesla jsem se přes to a nemůžu přestat číst..

Zajímavá kniha, četla se poměrně rychle.. Takové thrillery mám ráda..

Nějak postrádám význam této "knihy".. Myšlenky byly výjimečně vtipné, zajímavé.. Přečteno jen ze zvědavosti..

Po přečtení Bilé Masajky jsem se rozhodla přečíst si i tuto knihu. A musím říct, že to bylo milé čtení. Zajímal mě osud hlavní hrdinky a její dcery. První díl byl sice mnohem zajímavější, ale i tak mě kniha bavila.

Wow, to byla jízda! Přesně takové knihy miluju, napětí na každé stránce a knihu hltáte, hltáte až jste najednou na konci! Hlavní hrdinové jsou sympatičtí, styl psaní je super, děj utíká jako divý, zápletka je skvělá. Dokázala bych si představit i filmové ztvárnění.
Doufám že to není poslední kniha autorky!

Připadala jsem si trochu jako bych četla Vraždu v Orient Expresu.. Ale nebylo to vůbec špatné. Kniha se četla rychle, měla spád, napětí a zajímavý závěr.. Všechny 3 knihy autorky hodnotím kladně. Je to takový oddechový nenáročný thriller.

Prima čtení. Každý knihomol a knihkupec se v tom jistě pozná.

Zase trochu jiný pohled na situaci v této době. Kniha byla velice zajímavá. Každopádně stále platí to, že je mi strašně líto těch lidí.

Tohle mě fakt bavilo. Kniha je velmi napínavá a čtivá. Do posledních stran se neví, kdo byl hlavní hajzlík..

Na to jak ji každý vychvaloval, tak mě tolik nezaujala.

Mám z toho smíšené pocity, ale kniha byla super. Velmi dobře a rychle se četla. Těším na pokračování!! Protože konec byl opravdu zajímavý!

Jsem velice ráda, že jsem si tuto knihu pořídila. Je velmi pěkně napsaná, tím pádem jsou případy poutavější a vzhledem k tomu, že pár km od tří případů žiji, jsem ráda že vím něco o jejich tajemné historii. Rozhodně knihu doporučuji těm, kteří se zajímají o českou kriminální scénu.