klarence komentáře u knih
Velmi dobře se mi četla. Začala jsem tipovat, kdo je vrah nemýlila jsem se , ale přesto jsem byla zaskočená.. super.
úplně jsem Kim propadla. Těžké téma, ale zase naprostá spokojenost..
Nedá to , musíte být co nejdřív na konci.
Opět audiokniha a moc se těším na další díl.. Oblíbila jsem si moc hlavní hrdinku i s její složitou povahou. Knihu mi při vaření předčítala Jitka Ježková a je to super.
Moc se těším na další díl..
Takové pomalé klidné čtenní na dovolenou nebo na víkend, když si chcete odpočinout a nechcete nic drastického.. je tam docela hodně postav a to mi na začátku možná trochu vadilo, ale pak se to postupně pomalu rozvíjelo, ale že by člověk ve finále odpad , to asi ne .. celkově docela se to dobře četlo a oblíbila jsem si Evu ...ta by mě pak zajímala na konci více .
za mne asi nejslabší, neoblíbila jsem si snad nikoho,Měla jsem občas zmatek o kom se píše.. Nepřišlo mi to dotažené a konec tak nějak ustřelený. Ale mám ráda tuto autorku a určitě mne to neodradí k dalším příběhům.
Tak tentokrát mírné zklamání, cosi mi tam chybělo. Sice zasazené do aktuální doby , ale tak nějak mi to tam trochu vadil covid i extrémní politika.. ale jinak celkově se to četlo dobře.
nic moc náročného, na nedělní odpoledne , kdy nemusíte přemýšlet.
ale určitě si u dalšího dílu ráda odpočinu :-)
Za mne mírné zklamání . Asi jsem očekávala něco víc. Celkově se kniha četla ale dobře, jen mi přišlo, že se to táhne a pak najednou to směřuje rychle ke konci a tady mám pocit, že nebylo vše dořešené.
Kniha se opět velmi dobře četla, ale musím přiznat, že v jednu chvíli jsem začala mít podezření , ale přeci jen mi konec překvapil.
Pecka. tenhle díl mi dlouho chyběl k pochopení ostatních neb jsem je četla na přeskáčku .. a opět nezklamal :-)
Zase skvělé a v podání Jitky Ježkové na této sérii úplně ujíždím. Moc mne to baví.
Pro mne novinka v podobě audioknihy se čtením Jitky Ježkové a líbilo se mi..
určitě se vrátím buď v podobě audio nebo klasiky.. Konec mi zaskočil , netušila jsem , kdo za tím stojí ...
Kniha se dobře četla a jsem ráda, že jsem mohla číst i druhý díl.
Příjemné, milé , nenáročné, místy zábavné. Hadrkováni mezi oběma detektivy mi bavilo, ale bude i další díl ?
Zajímalo by mne, jaké budou další vztahy ...ráda se vrátím.
Tentokrát mi příběh zase tak moc nebavil. Hlavně na konci mi přišlo, že něco není úplně vyřčeno a upoutávka na další díl v závěru si myslím, že nemusela být.
ale četlo se mi to dobře
docela brutální jízda. Dobře se to četla , konec jsem tak úplně nečekala.
super
Moje první audio kniha a musím říct, že přednes byl výborný a dával knize větší šmrnc. Na začátku jsem, ale čekala krapet něco jiného a místy se mi to zdálo zdlouhavé. Musím přiznat, že mi to nakonec bavilo, kdy si autorka hraje s myslí. Také přiznám,že rozuzlení jsem nečekala, jen vím, že do toho lesa nikdy nevkročím :-)
Přiznám se , že jsem si myslela na začátku, že to má být z jiného období.
Nikoliv ze současnosti. Nakonec jsem ale byla spokojená, krátké kapitoly , dobře se to četlo. Nic náročného , ale jako oddech , super. Až na konci jsem pomalu začínala tušit , kdo by mohl být vrah, ale určitě ne , proč.. Na další díl se těším.
Za mne nepatrné zklamání asi jsem očekávala něco jiného. Chvilku mi to v druhé polovině přišlo krapet nereálné, ale jinak musím říct celkově, že se mi kniha docela dobře četla a fandila jsem hlavní hrdince.