Kristynka.dr komentáře u knih
Mám ráda knihy českých autorů z naší minulosti, i tato nově objevená série začala skvělým dílem, příběh jsem zhltla na posezení. Krásné, těžké a smutné.
Těším se na pokračování a všem moc doporučuji.
Osobité, originální čtení. Pravda, nutí trochu zpomalit, zamyslet se, zapřemýšlet. Melancholické, na podzim jako stvořené.
Jako vždy je čtení textů Jana Balabána potěšení a pohlazením po duši.
Tuto bichličku, čítající víc než 500 stran jsem si dávkovala, a s radostí se k ní vracela v každé volné chvíli.
Knihy mojí oblíbené české autorky jsou sázka na jistotu. Jsou ze života a dokonale si u nich odpočinu.
Četlo se to docela dobře, byl to takový mix vztahovky, psychologického thrilleru a detektivky. Úplný skvost to na druhou stranu nebyl, ničím nepřekvapil a zítra si to už nebudu pamatovat, ale bylo to příjemné, oddechové čtení o dovolené v létě na chalupě.
Moc krásná kniha, určitě se k ní ještě vrátím. Teď jdu rovnou na autorovu další knihu.
Příjemné a zajímavé čtení, ke kterému jsem se dostala sice úplnou náhodou, ale nelituji a rozhodně doporučuji.
Příjemná oddechovka. Sladkobolná dívčí romance není úplně můj šálek kávy, kniha se ovšem četla moc příjemně a stránky ubíhaly hladce až do poslední stránky.
Moc hezké čtení, i když těžké a smutné. Jen si přeji, aby autorka brzy napsala něco dalšího, stejně skvělého.
Čtivé, smutné, zajímavé téma. Oproti jiným knihám s historickým pozadím mi tady však něco trošku chybělo. Ale i tak mohu doporučit.
Tak toto bylo dokonalý. Každá kniha od Yrsy je skvělá a žádná prostě nezklame. A tuto já můžu jen doporučit.
Knížku jsem našla v knihobudce, ohmatanou a "očtenou" na chalupě ve vesničce v Jižních Čechách, tak jsem do ní chtěla jen nakouknout, a povídky jsem přečetla na posezení u kávy. Celkem fajn čtení, některé povídky lepší, jiné míň.
Poslala jsem jí dál do oběhu, ať dělá radost.
Moc hezká, silná kniha a na debut vynikající. Autorovi tleskám.
Poslední díl s Erikou dočten během odpoledne, opět výborný! A zajímalo by mě, kdy bude další díl :)
Pohodová, klidnější detektivka, která však nepostrádá napětí a je velmi čtivá.
I tato Erika (nejen ta od Roberta Bryndzy ) je spolu s Patrikem moje oblíbená postava.
Těší mě, že v sérii mám ještě spoustu dílů k přečtení a autorka píše další.
Příjemná oddechovka, četla se sama. Sáhnu i po dalších knihách této české autorky.
Asi jsem jedna z posledních, kdo teprve nedávno objevil Roberta Bryndzu a začetl se do jeho skvělých detektivek.
U Dívky v ledu jsem ani nedýchala, a hned si musela přečíst tento, druhý díl v sérii. Je trochu jiný, ale stejně výborný.
Jdu dohnat resty a dočíst další vydané díly. A kdo by ještě autora taky náhodou neznal, vřele doporučuji.
Velmi povedená kniha, jak zmiňují i komentáře níže, obsahuje mnoho vážných témat k zamyšlení.
Líbila se mi moc, právě jak to bylo zamotané.
A také se mi moc líbilo i filmové zpracování podle knihy. Sice trochu jiné, ale stejná paráda.
Hezky napsaný, zajímavý psychothriller.
Doporučuji, oddechové čtení.