kuby_reads

Skvělý, mrazivý, temný thriller. Stále udržuje v napětí. Splnil očekávání.

Čtivý erotický román, který mě vtáhnul a nepustil. Sympatičtí oba hrdinové - jeden trochu víc průkopník, ale to musí být jinak by se to nepohnulo. Hokejové prostředí je popisováno spíše okrajově, dominantněji jsou zastoupeny erotické scény a vznikající vztah, což hodnotím kladně.

Ze začátku jsem měl trochu problém se začíst a s množstvím postav. Ale později mě to vtáhlo Je to propracované, super čtivé a napínavé !

Velice hezky se četla. Autorka skvěle popisuje postavy a vykresluje přírodu. Líbilo se mi procházet s hlavní hrdinkou celý její život - jeho vývoj. Detektivní zápletka je zde napínavá. Vznikající vztah a vše okolo něj je zde popsán taky skvěle.

Co dodat. Skvělý, stejně jako první díl. Příběh je od erotických scén z prvního dílu posunut do vztahové fáze hlavních hrdinů, vzájemné zamilovanosti a strachu o druhého.

Nezaujalo mě to. Většina knihy se řeší vztahy v rodině. Čekal jsem, kdy začne romantická linka slibovaná v anotaci - začala v druhé polovině knihy a je zde jen okrajově a nijak zajímavě. Žádný velký zvrat ani nijak zvláštní konec. Na odlehčení dobrá.

Pro mě jedna z nejlepších knih, co jsem kdy četl. Opravdu stojí za to !

Napínavý příběh. Zpočátku mi to přišlo slabší a překvapila mě až taková brutalita zločinu. V jednu chvíli máte pocit, že to mohl udělat opravdu každý. Často se mi i stávalo, že jsem si nad autorovým přirovnáváním či hláškami zasmál. Stojí za přečtení !

Můj první kontakt s autorkou. Četla se hezky. Celkem vleklý začátek - než se stala vražda. Mnoho postav, které mi občas splývaly. Čekal bych i více popisu přírody Beskyd. Plánuji se k autorce vrátit - mám připravenou Drak spí.

Knížka je velmi vtipná, často jsem se zasmál :) Ano je potřeba mít trochu nadhled, jelikož nad několika věcmi se nejspíš pozastavíte - například nad nedostatkem sebevědomí obou hrdinů, ale jinak krásná romantická knížka.

Naprosto skvělé pokračování série. Posledních 100 stran je jedno velké NAPĚTÍ.

Má první kniha od autora. Neměl jsem velká očekávání po přečtení recenzí, ale chtěl jsem začít první knihou v sérii. Příběh dobrý, rozuzlení na konci slabé. V sérii dál pokračovat nebudu. Zkusím jiný román od autora - Skálu.

Myslím si, že je to zdařilá prvotina. Detektivka za 4*. Ale i tak doufám v tradičně slabší první knihu v sérii a že další budou lepší.

Celé mi to připadalo takové nereálné, nelogické - přitažené za vlasy. Především postava Daisy a její činy byly neuvěřitelné. Tak jsem čekal alespoň nějaké strhující rozuzlení a ne. Motivy byly nezajímavé.

Vcelku povedený příběh. Myslím, že byl až moc velký prostor věnován osudu hlavní hrdiny namísto vyšetřování případu. Líbilo se mi střídání kapitol - z pohledu vyšetřovatelky a z pohledu oběti - zde čtenář od začátku neví o koho se jedná, kdo to vypráví. Konec je ale minimálně zarážející.

Romantický příběh mezi dvěma dospívajícími chlapci. První část knihy jsem byl nadšený a často jsem se u knihy zasmál. Začátek byl fajn - první setkání a vzájemné hledání se. Poté už byla ta - big Love. Ale čekal jsem, jak už to u romantických příběhu bývá, nějaký zvrat, což tu bylo, ale jen zlehka. A jak už zaznělo ve více komentářích - ten konec ? hvězdu dolů.

Pěkný, čtivý příběh. Málo postav, takže žádné velké překvapení na konci. Jinak bezva a doporučuji.