Kupcovka komentáře u knih
No bože můj. tahle kniha mi doslova vyrazila dech. ten konec?! vůbec jsem to nečekala. jedna z nejlepších knih, co jsem kdy přečetla
Tahle nížka nejde popsat slovy, brečela jsem u ní hodně dlouho. Ale jinak je fantastická, stejně jako autor.
(SPOILER) Tahle kniha mě dostala. Vůbec jsem nečekala, že Erica na konci zemře, a moc jsem nevěřila, že by Patrick mohl být tak geniální vrah. Všechny ty zvraty, propojení různých životů, tolik tajemství.. No prostě dokonalá kniha!
(SPOILER) No tak tohle mě dostalo. Knížku jsem dočetla ve škole a měla jsem hroznej záchvat kvůli té přestřelce na konci. A měla jsem moc ráda vrchní komornou naší milované Americy, Anne, a bylo mi moc líto, že to nepřežila. Celou dobu jsem nesnášela Celestu, ale u konce mě dostalo, když byla první zabitá. těším se, až od mamky vyprosím Šťastně až na věky, Dcera a Koruna, moc se na to těším!
Když jsem knížku dočetla, dostala jsem panický záchvat z toho, že mi mamka nechtěla dát další díl. Tahle série mě na moje vysoká očekávání nezklamala!
Toto je úplně úžasná kniha. America je moc milá, ale občas bych jí knihu omlátila o hlavu. Už jsem začala číst Elitu, jsem zvědavá, jak se to vyvine.
Tak tahle kniha mě dostala. Laurel mi už od prvních řádků přišla zajímavá a moc hodná holka. a asi jí přeberu kluka, Skye jsem si taky moc zamilovala, stejně jako Tristana a ostatní postavy. Tohle je prostě nezapomenutelná knížka.
Dámy a pánové, tomuto se říká perfektní knížka. Perfektně jsem se uvolnila.
Krásná vtipná knížka, od půlky sice už to bylo jako normální pohádka, ale stejně úžasný!
knihu jsem ještě nečetla, ale počeštělá verze Katsukiho jména mě vážně štve.
Kniha přečtená jedním dechem. nádhera :) těším se až se dostanu k dalším dílům :)
(SPOILER) Hned, jak jsem začala číst, jsem věděla, že tohle bude hodně akční a emotivní. Často jsem byla velmi překvapená, ale občas jsem si i pobrečela. Třeba Marguriete z moskevské dimenze mě dostala tím, že byla hluchá. Sice jsem hluchá jen na jedno, ale dokážu si představit, že jsem v Marguaretině kůži. Nejvíce se mi líbily části s Paulem, moc jsem si ho oblíbila. Moc krásná série.
Tahle knížka je vážně suprová, občas si ji přečtu znovu, protože je to knížka plná humoru a ten já miluju. David Williams podává skvělý výkon, jeho knížky jsou vážně dokonalé.
O knize jsem poprvé slyšela od Domi Novak, a jsem moc ráda, že jsem ji dostala k Vánocům. Vážně parádní knížka, hodně napínavá, a to mám na té knížce také moc ráda. Jediný mínus, že moc nerozumím těm fyzikálním ''kecům'', ale příběh jsem chápala i bez nich. Vážně super.
Tato kniha mě zaujala. Ještě jsem ji nečetka, ale možná ji dostanu k narozeninám :)
Kdo o Tracy ještě nečetl, tak teď hned ať si dá facku. Hned si tu knížku kupte, a všechny její díly. Tracy vás dožene do záchvatů smíchu i pláče.
Chytlavá knížka, já si myslím, že to je jako já a moje nejlepší kamarádka. Já jsem Hazel a ona je Daisy. Skvělá knížka. Četla jsem tuhle i druhý díl třikrát.