LaCoccinelle

Příjemná čtivá oddychovka s hezkým příběhem.

Silný příběh, skvěle se čte. Asi jsem dneska nějaká přecitlivělá, ale co se vrátil Jesse až do konce knížky jsem probrečela.

Super knížka, skvěle se čte. Moje první knížka od Goffy, ale určitě ne poslední.

Knížka se četla sama. Příběh z thajského vězení, kde by si opravdu nikdo nepřál skončit. V určitých momentech nešlo zadržet slzy. Doporučuji k přečtení.

Krátké oddychovky pro nenáročného čtenáře.

Přečteno jedním dechem. Příběh ze života, který je opravdu děsivý. Kdo se neocitne v takové situaci, nikdy neví, co by udělal a neudělal. Strach o život je to nejhorší, co člověka může potkat... Nechť kniha slouží jako varování pro všechny dívky a ženy.

Neurazí, nenadchne. Knížka se dobře čte, ale děj je v podstatě o ničem. Na konci se člověk stejně nedozví, jak to dopadlo.

Knížka se čte sama. Přečteno jedním dechem za den. Doporučuji k přečtení.

Ke konci jsem se začala v knize trochu ztrácet. Průměrná oddychovka, dobře se čte.

Hezká knížka, dobře se čte. Ke konci mi to přišlo trochu zdlouhavé. Ale příběh působivý. Tučňáci jsou nádherná stvoření.

Zajímavá knížka. Přečteno za hodinku jedním dechem. Smutný příběh ze života, co s člověkem zamává a donutí ho se nad spoustou věcí zamyslet. Konec dočten se slzami v očích.

Krásná knížka, přečtena za jeden den. Poutavý, i když trochu předvídatelný příběh (což ale vůbec nevadilo).