lazenskaveverka komentáře u knih
Ale jo, bylo to dobrý čtení, ale když byl stařík o rok mladší, byla to větší jízda...
Taková bezva rodinka veverek a jejich houpačka. Skvělé čtení pro děti.
Dočetla jsem a v hlavě mi hraje Joy Division. Love, love will tear as apart... Dobrý čtení, pane Rudiš.
Rudiš je v nejlepší kondici. Plná sauna českých chlápků a kecy o životě. Neumím si představit, že by to někdo sepsal líp.
Kniha mého dětství, kterou jsem po letech vytáhla, abych dceři vysvětlila, co je Achillova pata. Je doslova boží.
Zatím mě hlavní postava děsně štve... a štvala mě až do konce, nicméně celý příběh díky tomu skvěle fungoval.
Jedna z nejlepších knih, které jsem četla. Příběh, který se vám dostane pod kůži, který vás pohltí a vy nemůžete přestat číst... myslíte na postavy v něm, žijete s nimi v Medvědíně, chodíte na hokej, řešíte politiku v hospodě, brečíte a smějete se. Řešíte velké věci na malém městě. A najednou mi klepe průvodčí na rameno: "Jsme na konečné, vystupovat."
Málokdy se mi stane, aby mne kniha tolik dojímala, tolik rozesmívala a tolik mi mluvila z duše. Jenže co budu číst teď?
Taková ta knížka, po které touží každá holčička. Dcera ji miluje.
Dokonalá kniha nejen pro malé geografy. Moc rádi v ní s dětmi cestujeme.
Naprostá bomba! Knížka, která přináší odpovědi na téměř všechny dětské otázky, od sopek po kanalizaci, od kořínků po velryby.
Hosana. To bylo zase dobré čtení. :-)
Pokud máte dítko, kterému se právě narodil sourozenec, je tato knížka velmi aktuální a velmi povedené čtivo :-)
Ignácius mě děsně štval, ale nedokázala jsem přestat číst.
Ano, ta se povedla. Pane Svěráku, děkuji. Taky máme moc rádi výhled z Kozákova!
(jaro-léto-podzim-zima-noc) Moje děti celou řadu milujou.
(jaro-léto-podzim-zima-noc) Moje děti celou řadu milujou. Této dcera přezdívala "dýňová knížka".