Le Chat komentáře u knih
Také já jsem se ke knize dostala díky seriálu. Četby rozhodně nelituji, opět se mi potvrdilo, že kniha bývá lepší než film/televize. I přes příliš rychlý konec si kniha poctivé 4 hvězdičky určitě zaslouží.
Tak tohle byla "pecka", které bych dala i 20 hvězdiček, kdyby to bylo možné. ;-) Super oddechovka, která předčila moje očekávání. Rozhodně jsem tuto romantickou komedii nečetla naposledy a jsem rozhodnutá si co nejdříve přečíst i její pokračování Deset polibků. Doporučuji!
Opravdu jsem si oblíbila autorčinu sérii Romantické útěky, proto jsem se rozhodla, že si přečtu i Útěk na venkov. Knížka je super oddechovka, která i pohladí na duši, takže jsem si čtení skutečně užila, proto uděluji 5 hvězdiček. A i když jsem kočičářka, Tess byla prostě zlatíčko! :-D
Moje osmá kniha od Julie Caplin si opět vysloužila plný počet hvězdiček. :-) Opravdu milá pohádka pro dospělé se sympatickou hlavní dvojicí. Už se těším na výlet do Chorvatska!
Moje šestá kniha od autorky. Za mne zatím nejslabší díl série, ale přesto nakonec uděluji plný počet hvězdiček. Už se těším na Izzy a její skotský hrad. ;-)
Moje páté setkání s autorkou si opět vysloužilo plný počet hvězdiček. :-) Momentálně Chatu ve Švýcarsku řadím na dělené první místo spolu s Čajovnou v Tokiu. Už se těším na "výlet" do Irska a Mininu sestru Hannah!
Mám opravdu ráda Francii a v poslední době jsem si oblíbila sérii Romantické útěky. Vinice ve Francii bylo moje čtvrté setkání s autorkou. Mně se tato pohádka pro dospělé líbila, jako romantickou oddechovku jsem si ji opravdu užila. Proto uděluji 5 hvězdiček a už se těším na příští výlet do Švýcarska.
Detektivky s Oldřichem z Chlumu čtu opravdu ráda. Černá lilie se mi líbila a odpočinula jsem si u ní, takže za mne jasných 5 hvězdiček (i když za nejlepší díl série považuji Mstu písecké panny). Už se těším na Katův odkaz. :-)
Tak touto knihou se Juliana Weinberg definitivně zařadila mezi mé oblíbené autorky. Uděluji 5 hvězdiček a rozhodně doporučuji, stejně jako autorčinu předchozí knihu o Josephine Bakerové. A myslím, že se o víkendu na některý z filmů, které Audrey natočila, podívám. ;-)
Agatha Christie detektivky prostě uměla - a pro tuto historickou to rozhodně platí také. :-) Doporučuji!!!
Tak z této knihy moje “srdcovka” opravdu nebude. Nakonec uděluji 4 hvězdičky a jsem ráda, že nežiji na slepičí farmě…
Tak tato knížka je opravdu povedená “jednohubka”. Pan Horníček psát rozhodně uměl. Knížka pobaví, pohladí na duši a přímo vybízí k tomu, aby ji čtenář četl znovu a znovu… Jsem si jistá, že se k “housličkám” v budoucnu vrátím. A ostatním čtenářům vřele doporučuji!
Moje třetí setkání s autorkou - a potřetí uděluji 5 hvězdiček. Kate Quinn se zařadila mezi mé oblíbené spisovatelky, už se těším na její příští knihu.
Opravdu povedený román - Barbara Woodová prostě umí. Už se těším na román Pod africkým sluncem.
Také já jsem se k této knize dostala díky silvestrovské Všechnopárty. Čekala jsem oddechové čtení, to kniha určitě splňuje. Některé povídky se mi líbily víc, některé poněkud méně. Nakonec hodnotím celek 4 hvězdičkami a nevylučuji, že si časem přečtu i druhý díl.
Pro detektivky s Oldřichem z Chlumu "mám slabost" a tato nejnovější se četla jako vždy sama. Líbila se mi zápletka kolem panoše Oty (víc prozrazovat nebudu). Kniha je rozhodně příjemná oddechovka, proto dávám 5 hvězdiček, i když do mých TOP 3 případů Oldřicha z Chlumu se nezařadila.
Vynikající detektivka, dala bych i 6 hvězdiček. Agatha Christie "prostě uměla" a Zkouška neviny se jí opravdu povedla. Znám i filmovou verzi, do které byla přidána slečna Marplová, ale kniha je mnohem lepší. Doporučuji všem milovníkům detektivek.
Tak tato rodinná sága se autorce opravdu povedla, rozhodně doporučuji.
Úžasná kniha, která je hodna jak geniálního umělce Michelangela, tak jeho mistrovských děl. Velmi se mi líbila i Žízeň po životě, ale tento román je ještě lepší. Ty roky, které autor práci na knize věnoval, rozhodně stály za to!
Tak toto pokračování Hlavy světa se autorce opravdu povedlo. Oba historické romány jsou výborné, škoda, že neexistuje třetí díl o posledních letech Otovy vlády...