le21nka komentáře u knih
Zajímavý příběh s překvapivým koncem. Bohužel mi vadilo, že ač se příběh odehrává na jižní Moravě, bylo použito pražské nářečí. (bejt, přísnej, pokaždý, divný.....).
Lehce erotický příběh nevinné Avery. Dobře napsáno, snadno a rychle přečteno. Těším se na pokračování.
Autorčina víra, pozitivní energie a odpuštění je obdivuhodné. Pokračování knihy Přežila jsem.
Co všechno jsou některé matky schopny udělat pro to, aby se jejich děti nemohly stýkat s otcem? Neuvěřitelné.
Kniha je napsána na základě skutečné události. Bohužel konflikty s politicky angažovanými lidmi obyčejní lidé opravdu neměli šanci vyhrát. Určitě stojí za přečtení.
Kniha vybrána náhodně do Čtenářské výzvy. ALS - zrovna tato nemoc se vyskytla u člena naší rodiny. Osud?
Kniha se dobře čte, příběh je zajímavý a závěr velmi překvapivý.
Píše se rok 1983 a Marie v té době vůbec netuší, že nějaká Kostka existuje. Je to spíše o lidech, kteří v té době na zámku pracovali. Zábavné, dobře se četlo, ale wow efekt se nedostavil.
Příjemné, oddechové čtení. Nahlédnutí do jednoho malého rodinného knihkupectví v Tokiu a jejich životních příběhů.
Mix autorů, mix povídek. Některé lepší, jiné slabší. Dobře se četlo.
Možná díky tomu, že jsem knihu přečetla na "jeden zátah" mi nedělalo problém přeskakování času. Námět dobrý, dobře se četlo. A díky prostředí Irska dávám hvězdu navíc.
Chvíli mi trvalo, než jsem se zorientovala v čase a v postavách. Zajímavý příběh tří generací boxerů. Mafiánské přestřelky v Palermu a první lásky.
Krásný, pohodový příběh mladého lékárníka Františka, který přijel z Prahy do Štramberka. Oddechovka se šťastným koncem.