LenkaKa LenkaKa komentáře u knih

Sisi: Císařovniny hvězdy Sisi: Císařovniny hvězdy Mara Andeck

Zajímá mě všechno, co se týká císařovny Sissi a tahle kniha se mi hodně líbila. Nakonec se člověk i dozví, co je skutečnost a co románová fikce.

05.02.2024 5 z 5

Čas písku Čas písku Edith Blais

Moc hezky napsaná kniha. Vůbec si neumím představit, že bych se do takové situace dostala. Zajímavé téma.

29.01.2024 4 z 5

Volání srdce Volání srdce Janette Oke

Když člověk leží s virozou, tak pohodové čtení. Na mě trochu moc "sladké", ale časem si přečtu další díly, až se zase budu potřebovat odreagovat.

25.01.2024 4 z 5

Vůně noci Vůně noci Markéta Harasimová

Moje první kniha od autorky a určitě ne poslední. Napínavé, čtivé, lehce erotické...skvělá četba k moji současné viróze:)

21.01.2024 5 z 5

Formulista Formulista Michaela Schmiedlová

Četla jsem první knihu od autorky a moc se těšila na tuhle novou. Zpočátku mě to trochu zklamalo, říkám si dobrý, ale ta první byl lepší...ale opak je pravdou, nakonec jsem to zhltla a na závěr při doslovu autorky i plakala. Prostě skvělé, přesně ten typ knihy, o které budu ještě přemýšlet.

21.01.2024 5 z 5

Znamení hada Znamení hada Hana Marie Körnerová (p)

Napínavé, čtivé, možná i lepší než první díl.

18.01.2024 4 z 5

Za zdmi paláce Za zdmi paláce Cay Garcia

Mě se ta kniha líbila. Zajímavé čtení, jen autorka "neumí" tak hezky vyprávět.

15.01.2024 3 z 5

Já, Iulia Já, Iulia Santiago Posteguillo

Chvílema jsem se tím musela trochu prokousávat, ale jako celek výborná kniha. Historické knihy mě hodně baví.

08.01.2024 5 z 5

Gazely Gazely Patrik Hartl

Patrik Hartl prostě píše skvěle, všechny jeho knihy jsem přečetla jedním dechem a tuhle taky. Člověk se v tom často najde, čím jsem starší, tím víc vím, že se prostě tyhle věci dějí.

02.01.2024 5 z 5

Deník šílené markraběnky Deník šílené markraběnky Zita Pallavicini

Mě se ta kniha docela líbila.

02.01.2024 2 z 5

Znamení jednorožce Znamení jednorožce Hana Marie Körnerová (p)

Řekla bych, že od autorky to je trochu slabší kniha, ale je to čtivém napínavé oddychové čtení.

18.12.2023 3 z 5

Gamblerova žena Gamblerova žena Ružena Scherhauferová

Mě to teda nezaujalo, téma asi dobré, ale ten text je prostě divný. Ani jsem to nedočetla.

14.12.2023 1 z 5

Poslední zkouška Poslední zkouška Hans Rosenfeldt (p)

Jako vždy napínavé, čtivé. Už se těším na další díl.

12.12.2023 5 z 5

Musím tě zradit Musím tě zradit Ruta Sepetys

Téma je jistě velmi zajímavé. Do půlky mě to ale trochu nudilo, ale nakonec jsem ráda, že jsem to dočetla. O Rumunsku jsem toho moc nevěděla. Určitě jsou takové příběhy důležité, abychom nezapomněli....
Časem zkusím od autorky něco dalšího.

04.12.2023 3 z 5

Přítelkyně Přítelkyně Irena Obermannová

Mě se to prostě líbilo, autorka je můj ročník, tak máme podobné vzpomínky.

27.11.2023 4 z 5

Královská guvernantka: Ve službách královny Královská guvernantka: Ve službách královny Tessa Arlen

Hodně zajímavá kniha. Jsem velký fanoušek seriálu Koruna a všeho, co se týká královské rodiny. Je to zvláštní svět. Asi bych v něm ale žít nechtěla.

21.11.2023 4 z 5

Slzy anděla Slzy anděla Darina Hamarová

Příběh docela zajímavý, ale tahle kniha mě nijak neuchvátila.

14.11.2023 2 z 5

Přitažlivost planety Krypton Přitažlivost planety Krypton Jiří Mádl

Za mě překvapivě dobrá kniha. Autora samozřejmě znám jako herce a režiséra, teď si ho zařadím i jako spisovatele. Skvěle pracuje s jazykem a je to kniha, o které ještě budu přemýšlet.

06.11.2023 5 z 5

Národní opruzení Národní opruzení Karolína Zoe Meixnerová

Mě to teda moc neuchvátilo. Viděla jsem autorku živě na Listování a tam byla skvělá a hodně jsem se pobavila s její druhou knihou, ale číst ji nebudu.

06.11.2023 2 z 5

Pokojská Pokojská Nita Prose

No nakonec jsem to dočetla, na dlouho podzimní večery celkem dobré čtení.

02.11.2023 2 z 5