LenkaKa LenkaKa komentáře u knih

Smrtící tajnosti Smrtící tajnosti Robert Bryndza

Napínavé, nečekaný konec.

13.03.2025 4.5 z 5

Vítězství vůle: Příklad Emila Zátopka Vítězství vůle: Příklad Emila Zátopka František Kožík

Kdysi jsem četla Největší z pierotů, krásná kniha. Pod dojmem filmu Zátopek jsem, si chtěla přečíst tuhle knihu. Vůbec jsem netušila, že tam je tolik socialistické propagace. Snažila jsem se to odmyslet, ale do konce jsem to už nedala.

04.03.2025 1 z 5

Chladnokrevně Chladnokrevně Robert Bryndza

Napínavé, čtivé jako vždy.

04.03.2025 4 z 5

Myšlenky za volantem 2 Myšlenky za volantem 2 Marek Eben

Moc hezké, milé čtení jako první díl.

04.03.2025 4 z 5

Nadělení: Příběhy kluka ze zámku Nadělení: Příběhy kluka ze zámku Daniel Krejčík

Vtipné, čtivé, zajímavé.....v průběhu čtení jsem si koupila lístky na Dánskou dívku, tak jsem zvědavá:)

04.02.2025 4.5 z 5

Den jako tenhle Den jako tenhle Kelley McNeil

Mě se kniha líbila. Ze začátku jsem čekala, co se z toho vyvine. Já moc na "paranolmání jevy" nevěřím, ale v té knize jsem si našla příběh, touhu, zklamání... a člověk nikdy neví :)

03.02.2025 4.5 z 5

Bábovky na konci světa Bábovky na konci světa Radka Třeštíková

Četla jsem všechny knížka od autorky. Jen jednu jsem nedočetla. Tahle se mi líbila, i když osudy žen jsou dost depresivní. Radka je bezesporu skvělá vypravěčka.

27.01.2025 4 z 5

Poslední dívka Poslední dívka Nádija Murád

Tohle bylo těžké čtení, ale hodně zajímavé. Ve všech částech světa, v každé době to je násilí podobné. Zatím se lidstvo z ničeho nepoučilo. Škoda.

13.01.2025 4 z 5

Ptačí žena Ptačí žena Lenka Chalupová

Hezké čtení, moje druhá kniha od autorky a tahle se mi líbila víc. Zajímavé je prostředí "mezi ptáky", ale jde hovně o vztahy a různá lidská tajemství.

02.01.2025 4 z 5

Můj mladší bratr Můj mladší bratr Martin Uhlíř

Přečetla jsem půlku a pak jsem to vzdala. Téma asi zajímavé, ale mě to prostě nechytlo.

23.12.2024 1 z 5

Čarodějky Čarodějky Karin Krajčo Babinská

Krásná kniha, já na tu magii teda moc nejsem, ale to nevadí. Mě baví ty příběhy a odhalování rodinných tajemství.

18.11.2024 5 z 5

V utajení V utajení Mary Chamberlain

Za mě výborná kniha. Postupné odkrývání toho, co se vlastně stalo, taky ten motiv, co ti lidé zažívají po prožitých hrůzách......hodně dobrý kniha

11.11.2024 5 z 5

Hory zpívají Hory zpívají Nguyễn Phan Quế Mai

Hodně dobré čtení. Člověk ví o Vietnamu jen hrozně málo. Bylo to drsné čtení a výborné.

04.11.2024 5 z 5

Temné hlubiny Temné hlubiny Robert Bryndza

Opět skvělá detektivka. Napínavé a nečekané rozuzlení.

21.10.2024 4 z 5

K moři K moři Petra Soukupová

Takový úsporný jazyk, ale dobré čtení, ze života. Mám autorku ráda, už jsem četla i jiné knihy a líbily se.

15.10.2024 4 z 5

Novinářem v Číně 2: Nezešílet! Novinářem v Číně 2: Nezešílet! Tomáš Etzler

Hodně zajímavé čtení. Četla jsem i první knihu, viděla film Nebe, byla na besedě...a pořád mě to zajímá. Těším se na další knihy z jiného prostředí.

12.10.2024 5 z 5

Dokážeš udržet tajemství? Dokážeš udržet tajemství? Sophie Kinsella (p)

No trochu bláznivé čtení, ale jako výplňovku jsem to v lázních dala :)

12.10.2024 2 z 5

Noční lov Noční lov Robert Bryndza

Opět skvělá kniha, přečteno jedním dechem.

01.10.2024 5 z 5

Řeka bohů Řeka bohů Wilbur Smith

Tuhle knihu už jsem četla před lety (jako ostatně spoustu dalších od autora). Teď jsem se k ní vrátila a je to prostě skvělé čtení.

24.09.2024

Rozpůlený dům: Příběh sudetské rodiny Rozpůlený dům: Příběh sudetské rodiny Alice Horáčková

Skvělá kniha, jedna z těch, které by měly být zařazené jako povinná četba. Pro mě o to víc zajímavá, že celý život žiju v místech, kde se děj odehrává.

02.09.2024 5 z 5