Lenndy komentáře u knih
Musím říct,že jsem se díky autorce dokázala vcítit do hlavní hrdinky. Z celého toho příběhu je mi na nic.Ale jsem ráda že jsem knížku četla. Nejhorší na tom všem je,že se tyhle věci opravdu dějí.
Knihu jsem poslouchala jako audioknihu a musím říct,že recenze o knize nelhaly.Knížka je naprosto skvělá.Trochu jsem se bála té historie v tom, ale historie přímo spojená s příběhy obyčejných lidí se kupodivu poslouchá snadno.Zážitek z knihy asi umocnilo,ještě to,jak nádherně namluvila knihu Vilma Cibulková.Byla jsem absolutně vtažena do děje a prožívala s hrdiny jejich osudy. Za mě opravdu jedna z nejlepších knih jaké jsem četla.Už se těším na druhý díl,naštěstí na něj nemusím dlouho čekat :-)
Nadčasová kniha.I jeden člověk může mnohé změnit zdánlivě malými činy.
Tento díl jsme netrpělivě očekávala. Chvilku mi trvalo než jsem se zorientovala v postavách(četla jsem předchozí díly dlouho předtím),ale ty předchozí příběhy tam autorka u každého popisuje,takže jsem nemusela předchozí díly číst znovu.
Knížka opět famózní.Mám ráda knížky které přibližují dějiny na příbězích obyčejných lidí.Tato i předchozí knížky Šikmý kostel jsou pro mě jednoznačně jedny z nejlepších knížek co jsem četla.Moc děkuji autorce za její dlouholetou práci díky které jsme si mohli tyto skvělé knížky přečíst.
Míša Klevisová opět nezklamala,knížku jsem poslechla raz dva.
No musím říct,že už chápu proč je to nadčasové dílo.Stále aktuální,bohužel...
Líbí se mi jak Zibura píše cestopisy s humorem.Od něj jsem vlastně četla úplně první cestopis v životě.Tenhle se mi líbí o to víc že je z Čech.A je i o místech ale i o lidech-Moc pěkně se mi četlo a zároveň jsem se dozvěděla plno zajímavostí.
Moc pěkná knížka.Četla se úplně sama.Určitě nebude jediná knížka od autorky kterou budu číst.
Opět krásně čtivá knížka od Aleny Mornštajnové.Osudy tří generací žen v jedné knize,krásně napsané.
(SPOILER) Knížku jsem měla vyhlídlou už delší dobu.Poslouchala jsem jako audio.
Prožíváte s Kyou ,malou holkou,kterou všichni opustí a zanechají svému osudu v bažině.Ona se musí naučit o sebe postarat a přitom se učí jak funguje příroda v bažině.Právě popis přírody mě na té knížce bavil a Kyina prostá duše,v dobrém slova smyslu.Vývoj lásky mezi ní a Tatem,který ji naučil číst a tím ji vlastně dal všechny potřebné vědomosti,protože si je mohla přečíst v knihách,které ji nosil.Na čas ji opustil kvůli studiu.Pak byla využita jiným mladíkem,který pak následně byl nalezen mrtvý a ona byla obviněna z jeho vraždy.Lidé kteří měli plno předsudků,ji předem odsoudili. A ne příliš překvapivý závěr.Nechte se vtáhnout jako já do bažiny.Stojí to za to.
Nadčasová kniha.V tuto dobu neméně aktuální.Měla jsem ji přečtenou za jeden den.A má stále co říct.
Knížka mě zaujala svým příběhem.Musela to být strašně těžká doba.
Určitě přečtu další díl.
Chrise Cartera jsem měla připraveného že budu číst už delší dobu,ale teprve teď jsem se k němu dostala.
Jako opravdu parádně napsaná kniha a pro milovníky detektivek jako dělaná.
Takhle rychle jsem knížku dlouho nepřečetla.Se četla sama.
Určitě to nebude moje poslední kniha od něj.
Moc hezky napsaná knížka.Mám ráda příběhy obyčejných lidí na pozadí událostí té doby.Divím se že jsem ještě o autorce neslyšela.Stojí za přečtení.
Několikátá kniha od této autorky.Napínavé čtení,musím říct,že do poslední chvíle jsem nevěděla kdo je vrah.Bavilo mě to.
Jako musím říct ,že takový průběh děje jsem nečekala.Lennie mi třošku připomínal pana Coffeeho ze Zelené míle.Nechápala jsem proč tam byla vložena ta příhoda s utracením psa,ale na konci jsem pochopila.Knížka krátká,ale dostala mě...
Příjemné oddechové čtení,s dávkou humoru a skvěle načtená audiokniha od Zdenky Volencové-Žádníkové.
Autor mě opět nezklamal.Knihu jsem poslouchala jako audio takže přednes Igora Bareše tomu dodává napětí.rčitě to není poslední kniha od Tima Weavera.
Musím říct,že knížka se četla sama,je opět krásně napsaná.Jsem skutečně ráda,že v listopadu 1989 to dopadlo úplně jinak Furt jsem v knížce čekala na nějaké světlo naděje ,ale bohužel jsem nenašla.Bylo to moc smutné.KAždopádně jsem si z knihy vzala ,že svoboda není samozřejmost.A v dnešní době je to dobré mít na paměti.