lištička123 lištička123 komentáře u knih

Lovkyně Lovkyně Kate Quinn

Skvělá knížka, která se čte sama.

09.10.2021 5 z 5

Konec hry Konec hry Daniel Cole

Skvělý konec série

02.08.2021 5 z 5

Skříň plná Diora Skříň plná Diora Natasha Lester

Skvěle napsaná kniha.

01.07.2021 5 z 5

Robert Šlachta: Třicet let pod přísahou Robert Šlachta: Třicet let pod přísahou Josef Klíma

Zajímavá kniha, stojí za přečtení. Ujistila mě opět o tom velkém bo....lu v naší politice.

06.04.2021 4 z 5

Osmý život (pro Brilku) Osmý život (pro Brilku) Nino Haratischwili

Sice pěkná bichlička, ale skvěle napsaná. Tolik příběhů a tolik osudů na jednom místě. K tomu informace z historie. Výborný zážitek s touto knihou.

25.03.2021 5 z 5

Prolhaný život dospělých Prolhaný život dospělých Elena Ferrante

Po Tíživé lásce byla toto zase ta Elena, jejíž styl se mi tak líbil v Geniální přítelkyni. Knížka mi sedla, Ferrante je jednou z mých nejoblíbenějších autorek.

28.02.2021 5 z 5

Pacient Pacient Sebastian Fitzek

Opět Fitzek nezklamal, skvělý psychotriller.

04.02.2021 5 z 5

Pařížská švadlena Pařížská švadlena Natasha Lester

Skvělá knížka, moc se mi líbila. Má moc hezkou romantickou linku a je plná módy. Čte se sama. Líbily se mi obě časové roviny. Prostě stojí za přečtení.

04.10.2020 5 z 5

Rekonstrukce Rekonstrukce Viktorie Hanišová

Stejně jako předchozí knihy i tato se mi líbila. Dobře se četla i přes smutné téma. Ani mi tady nevadilo, že konec vlastně nemá žádné rozuzlení. Prostě příjemný čas s touto knihou.

28.08.2020 4 z 5

Námi to končí Námi to končí Colleen Hoover

Poutavě napsaný silný příběh, který ve vás ještě dlouho po přečtení zůstane. Moje první kniha od této autorky a musím říct, že skvělá.

20.08.2020 5 z 5

Smrtka Smrtka Neal Shusterman

Nebyla jsem si úplně jistá, jestli jsem cílová skupina čtenářů Smrtky, ale přesto jsem do ní šla a bylo to super čtení. Samotný příběh, svět, ve kterém se příběh odehrává,.... Knížka mě vzala od začátku a už nepustila. Těším se na čtení druhého dílu, protože si ho ujít určitě nenechám.

02.08.2020 5 z 5

Cop Cop Lætitia Colombani

Výborná knížka, opravdu skvělý zážitek.

13.07.2020 5 z 5

Knihkupectví na Bylinkovém náměstí Knihkupectví na Bylinkovém náměstí Eric de Kermel

I přes celkem nízké hodnocení na databázi, já hodnotím 5hvězdičkami. Mě se knížka líbila moc. Určitě si ji ještě někdy přečtu.

27.06.2020 5 z 5

Hlas kukačky Hlas kukačky Hana Marie Körnerová (p)

Knížka pro mě byla stejně jako Heřmánkové údolí skvělou oddechovkou. A velice milou.

23.06.2020 5 z 5

Vrány Vrány Petra Dvořáková

To bylo super. Pro mě nejlepší knížka této autorky. Silný příběh.

18.06.2020 5 z 5

My děti ze stanice ZOO My děti ze stanice ZOO Christiane F. (p)

Vzhledem k tomu, že jsem tuto knihu ještě nečetla, netušila jsem, na co se mám připravit. Bylo to hodně náročné čtení, co do obsahu. Tím spíš, když máte doma puberťáky. Ale nakonec jsem to dala.

16.01.2020 5 z 5

Na útěku Na útěku Harlan Coben

Moje první kniha od tohoto autora a moc se mi líbila. Určitě mě nalákala na jeho další. Kdyby bylo možné, dala se přečíst na jeden zátah. Napínavá odzačátku do konce.

12.01.2020 5 z 5

Terapie Terapie Sebastian Fitzek

Psychotriller jak má být, ale to se u tohoto autora dá očekávat. Skvělá knížka.

06.10.2019 5 z 5

Žítkovské bohyně Žítkovské bohyně Kateřina Tučková

Knížka se mi líbila moc, stejně jak Vyhnání..Velice zajímavé téma. Kníka, která má hezký příběh a ještě se dozvíte spoustu nových informací.

26.08.2019 5 z 5

Ví o tobě Ví o tobě Sarah Pinborough

Knížka se mi líbila, četla se dobře. Konec byl opravdu nečekaný, možná trochu zvláštní (ve smyslu ne úplně uvěřitelný, i když...), ale přesto to stálo za to.

30.04.2019 5 z 5