lištička123 komentáře u knih
Zajímavá kniha, stojí za přečtení. Ujistila mě opět o tom velkém bo....lu v naší politice.
Sice pěkná bichlička, ale skvěle napsaná. Tolik příběhů a tolik osudů na jednom místě. K tomu informace z historie. Výborný zážitek s touto knihou.
Po Tíživé lásce byla toto zase ta Elena, jejíž styl se mi tak líbil v Geniální přítelkyni. Knížka mi sedla, Ferrante je jednou z mých nejoblíbenějších autorek.
Skvělá knížka, moc se mi líbila. Má moc hezkou romantickou linku a je plná módy. Čte se sama. Líbily se mi obě časové roviny. Prostě stojí za přečtení.
Stejně jako předchozí knihy i tato se mi líbila. Dobře se četla i přes smutné téma. Ani mi tady nevadilo, že konec vlastně nemá žádné rozuzlení. Prostě příjemný čas s touto knihou.
Poutavě napsaný silný příběh, který ve vás ještě dlouho po přečtení zůstane. Moje první kniha od této autorky a musím říct, že skvělá.
Nebyla jsem si úplně jistá, jestli jsem cílová skupina čtenářů Smrtky, ale přesto jsem do ní šla a bylo to super čtení. Samotný příběh, svět, ve kterém se příběh odehrává,.... Knížka mě vzala od začátku a už nepustila. Těším se na čtení druhého dílu, protože si ho ujít určitě nenechám.
I přes celkem nízké hodnocení na databázi, já hodnotím 5hvězdičkami. Mě se knížka líbila moc. Určitě si ji ještě někdy přečtu.
Knížka pro mě byla stejně jako Heřmánkové údolí skvělou oddechovkou. A velice milou.
To bylo super. Pro mě nejlepší knížka této autorky. Silný příběh.
Vzhledem k tomu, že jsem tuto knihu ještě nečetla, netušila jsem, na co se mám připravit. Bylo to hodně náročné čtení, co do obsahu. Tím spíš, když máte doma puberťáky. Ale nakonec jsem to dala.
Moje první kniha od tohoto autora a moc se mi líbila. Určitě mě nalákala na jeho další. Kdyby bylo možné, dala se přečíst na jeden zátah. Napínavá odzačátku do konce.
Psychotriller jak má být, ale to se u tohoto autora dá očekávat. Skvělá knížka.
Knížka se mi líbila moc, stejně jak Vyhnání..Velice zajímavé téma. Kníka, která má hezký příběh a ještě se dozvíte spoustu nových informací.
Knížka se mi líbila, četla se dobře. Konec byl opravdu nečekaný, možná trochu zvláštní (ve smyslu ne úplně uvěřitelný, i když...), ale přesto to stálo za to.