lištička123 lištička123 komentáře u knih

Mengeleho děvče Mengeleho děvče Viola Stern Fischerová

Zajímavě a čtivě napsaná kniha. Jsem ráda, že jsem se k jejímu přečtení konečně dostala. Pravda, místy jsem musela knížku odložit, protože toho lidského utrpení bylo na mě trochu moc, ale za mě opravdu super. Kdy z nás by v dnešní době, a které z našich dětí, by něco takového snesl a vydržel?

05.04.2019 5 z 5

Slepá mapa Slepá mapa Alena Mornštajnová

Knížka byla skvělá. Svižná, čtivá napínavá. Moc hezky se mě četla. Asi by se dalo říct, že za mě lepší než Hana. Teď už se těším na Hotýlek:-)

27.03.2019 5 z 5

Pavučina lží Pavučina lží Dan Brown

Brown nezklamal, super knížka od začátku do konce.

14.02.2019 5 z 5

Tři Sekery Tři Sekery Kateřina Surmanová

Za mě rozhodně autorčuna nejlepší kniha. Nemohla jsem se od čtení odtrhnout. Nedoporučuji slabším povahám.

10.10.2024 5 z 5

Někdo z nás Někdo z nás Kristýna Trpková

Popravdě jsem po předešlé sérii čekala trochu víc. Tato kniha mě úplně nesedla.

22.05.2024 3 z 5

Hory zpívají Hory zpívají Nguyễn Phan Quế Mai

Krásně napsaný příběh plný lidských osudů.

06.12.2023 5 z 5

Nelituju ničeho Nelituju ničeho Colleen Hoover

Výborná, čtivá knížka. Ostatně jako zatím všechno, co jsem od Colleen četla.

28.07.2023 4 z 5

Až uvidíš moře Až uvidíš moře Scarlett Wilková

Skvělé čtení.

30.06.2023 5 z 5

Nůž Nůž Jo Nesbø

Za mě snad nejlepší díl série. Pecka.

08.05.2023 5 z 5

Sedmilhářky Sedmilhářky Liane Moriarty

Knížka se skvělou zápletkou. Do konce nevíte, jak vše dopadne. Výborná knížka.

22.08.2022 5 z 5

Pačinko Pačinko Min Jin Lee

Skvělá knížka,čtivý, zajímavý příběh. Určitě stojí za přečtení.

05.07.2022 4 z 5

Životice: Obraz (po)zapomenuté tragédie Životice: Obraz (po)zapomenuté tragédie Karin Lednická

Informace o Životicích mě překvapily. Vůbec jsem o této tragédii nevěděla. Styl psaní knížky mi vyhovoval, dobře se mi četla. Moc ji doporučuji.

06.05.2022 5 z 5

Pravda, nebo lež Pravda, nebo lež Colleen Hoover

Skvělá knížka, napínavá, čtivá, super čtení.

07.05.2021 5 z 5

Zuzanin dech Zuzanin dech Jakuba Katalpa (p)

Zajímavá, napínavá, čtivá kniha. Místy drsné scény, ale tak to nejspíš bylo, dobu koncentračních táborů a vše, co se v nich dělo nikdy nevymažeme.

15.03.2021 5 z 5

Hon na mrtvého Hon na mrtvého Tim Weaver

Mě se první díl líbil. Měl napětí a napínavý konec. Určitě si přečtu i díly další.

30.12.2020 4 z 5

V lese visí anděl V lese visí anděl Samuel Bjørk (p)

Opět skvělá severská detektivka. Výborná, nemám co dodat.

27.10.2020 5 z 5

Autismus & Chardonnay 2: Pozdní sběr Autismus & Chardonnay 2: Pozdní sběr Martin Selner

Stejně jako první díl, byl i druhý super. Fandím Martinu Selnerovi. Jeho práce, nebo možná spíš poslání, není určitě vždycky jenom o vtipných zážitcích. Knížky jsou skvělé jednohubky.

16.08.2020 5 z 5

Sněhulák Sněhulák Jo Nesbø

Sázka na jistotu, že kniha bude výborná. Tento autor mě zatím nezklamal. I sedmý díl v řadě byl super. Zatím asi snad nejlepší.

15.07.2020 5 z 5

Spolubydlící Spolubydlící Beth O’Leary

Skvělá knížka, zábavná. Pohodovka, kterou rozhodně doporučuji.

21.03.2020 5 z 5

Trhlina Trhlina Jozef Karika

Knížka zajímavá, napínavá (hlavně poslední třetina), čtivá. Líbila se mi forma psaní, styl. Vážně stojí za to.

16.03.2020 5 z 5