Lka komentáře u knih
Klasický příběh pro dívky o prvním zamilování. Kniha se četla dobře, ale závěr knihy takový o ničem.
Připomenutí povinné četby od Karla Čapka v podobě komiksového zpracování.
Pěkná kniha, trochu smutná, ale která se dobře čte. Přečteno za jeden den. Moc se mi líbilo, jak je tu vysvětlen rozdíl mezi HIV pozitivitou a onemocněním AIDS. Což si myslím, že i v dnešní době plno lidí neví a bojí se nákazy. Bohužel mi tu taky chybí závěr, jak to nakonec s Naďou dopadlo.
Výborně zpracovaný komiks, který je postaven na základě skutečné kuřimské kauzy.
O této kauze jsem samozřejmě slyšela, ale že by to mohlo být až tak děsivé to by mě nenapadlo. Je to fakt síla.
Krásná komiksová kniha, nad kterou jsem se usmívala. Nejsem sice cílová skupina, ale mě se to líbilo, takové odpočinkové počtení.
Audiokniha :
Kniha je sice trochu depresivní, ale poslech byl super. Byla namluvena několika hlasy. Je to taková smutná sonda do života jedné rodiny.
Audiokniha :
Kniha mě od začátku bavila, čekala jsem co z toho vyleze. Ale celkově to bylo zmatečné, překombinované.
Audiokniha :
Tajemný příběh o zemřelém dvojčeti, který Vás drží celou dobu v napětí.
Kniha se četla dobře. Bohužel takový příběh se může dnes stát každému. Je hrozné, jak to změní celou rodinu. Závěr knihy byl překvapivý, i když mě to i trochu napadlo.
Super kniha, u které jsem se pěkně nasmála. Dvě seniorky, které si užívají život po svém.
Audiokniha :
Tak to bylo super, napínavé od začátku až do konce. Jen jsem měla problémy se jmény a s interpretem. Načteno Pavlem Hromádkou, což mi vůbec nesedlo. Byla to škoda, ale mě to neodradilo a už se těším na další díl.
Audiokniha :
Krátký, ale velmi silný příběh o manipulaci. Pro většinu lidí asi nepochopitelné. Bohužel se to děje i v reálném životě. Tento příběh by mohl být skutečný, ale klidně i vymyšlený. Tato kniha bude ve mně zase asi chvíli doznívat.
Audiokniha :
Druhý díl série a opět skvělé. Martin Stein získává moje sympatie a já už se těším na třetí díl.
Skvělá kniha, plná emocí, která byla proložena reálnými příběhy, ze kterých mrazí. Tuto práci nemůže dělat každý, protože by tu byla samá p*ča. Děkuji a fandím panu Morávkovi. Takových lidí víc.
Audiokniha :
Tak teď ani pořádně nevím co k této knize napsat. V hlavě se mi to mele. Hodně snesu v knize brutalitu, ale i tohle bylo na mě dost. Velice mě zasáhla pasáž se štěňátky.
Další pěkný komiks, tentokrát na nelehké téma z oblasti psychologie. Ale Ségry se mi líbily víc.
Volné pokračování Borůvkového léta s Terezou. Sen každé holky stát se filmovou hvězdou, ale pak můžou přijít trable. Kniha se mi líbila, četlo se to hezky, ale ten konec...no musím se hned pustit do dalšího pokračování, ať vím jak to dopadne.
Audiokniha .
Po doposlouchání této knihy jsem si řikala, co asi napíšu za komentář k této knize. A musím říct, že se shodnu s komentářem Vesmicha. Bylo to sice milé, ale takové o ničem.