Lka komentáře u knih
Audiokniha :
Tohle je moje třetí kniha autorky (Kříďák a Jáma). A musím říct, že je zatím nejlepší. Bylo to napínavé, pořád mě to hnalo dopředu. Jdu se hned vrhnout na další knihu - Upálené.
Moc pěkný příběh rváče Dereka a jeho sestry Beth. I když Derek vypadá drsně, má citlivou duši, a po všem co si musel se sestrou zažít...
Krásné kresby, z kterých sálá atmosféra chladu a mrazu. Hltala jsem stránku po stránce a najednou byl konec knihy.
Audiokniha :
Druhý díl ze série se mi opět líbil. Celou dobu mě držel v napětí, ani chvilku jsem se nenudila. Jdu na další díl.
Moc krásná a dojemná kniha, která je zasazena do období války. Chvílemi mi projížděl i mráz po zádech. Ale bohužel jsem ji četla trochu déle než bych chtěla. Bombardování mi teď připomínalo válčení na Ukrajině.
Knihu jsem si vybrala tady z doporučení jiných čtenářů a jsem moc ráda. Tato kniha mě opravdu uchvátila. Knihu určitě taky doporučuji.
Kniha obsahuje několik kočičích příběhů. Některé byly lepší a některé horší. Takové odpočinkové čtení hlavně pro milovníky koček.
Moc hezký dojemný příběh, pokud se to dá takhle napsat o knize z koncentračního tábora.
Je až neuvěřitelné, že Lale všechno přežil...
Kniha se četla moc hezky, určitě doporučuji ...
Audiokniha :
Kniha napsaná podle skutečných událostí. Je až nepředstavitelné, že toto všechno se dělo. Kruté, děsivé. Tato kniha bude ve mě doznívat hodně dlouho.
Poslech v podání Vandy Hybnerové byl super.
Audiokniha :
Krásný příběh o jedné rodině, která emigrovala z Řecka do Čech. Moc hezky načteno Danou Černou. Dostala jsem úplně chuť podívat se zase do Řecka.
Audiokniha :
Tak to byla jízda. Opět super poslech. Nemohla jsem se od knihy odtrhnout. Všechny díly série jsou skvělé, ale tento byl asi nejlepší. Dva případy, které zdánlivě spolu nesouvisí, ale nakonec se dočkáme propojení. Už se těším na další díl.
Další skvělá kniha od B. A. Paris. Taky jsem vraha každou chvíli hádala někoho jiného, ale za větší půlkou knihy jsem už začla tušit. Knihy této autorky mám ráda, i když Za zavřenými dveřmi byl TOP a další žádná kniha se této už nevyrovná.
Audio :
Další skvělý díl ze série. Líbila se mi i dějová linka Rose. Už se těším, že se snad v příštím díle dozvím něco o Asadovi.
Audiokniha :
Moje první seznámení s Josii Quinnovou a za mě super. Čtivé, napínavé. Poslech byl taky super. Už se těším na další díl.
Audiokniha :
Další skvěly díl oddělení Q. Tentokrát se ukáže záhadná sůl v několika případech.
No, ale ten konec...
Moje první zkušenost s autorkou. Kniha se mi líbila. Hned mě vtáhla do děje, i když jsem ze začátku měla problém se vyznat v postavách. Vraha jsem do poslední chvíle netušila.
Určitě se vrhnu na další knihy autorky.
Krásný vánoční, poučný příběh, který jsem zase přečetla jen díky výzvě. Ale určitě nelituji.
Audiokniha :
Druhé pokračování série Kyselé třešně a opět super v podání Dany černé. A jak už to bylo v předchozím díle, závěr byl opět překvapivý. Poslech jsem si užila. Jdu hned na třetí pokračování.
Audiokniha:
Krásně načtena kniha Veronikou Lazorčákovou. Dvě dějové linky, v kterých jsem se ztrácela. Byla to škoda, jinak by to byl krásný příběh.
Audiokniha :
Moje první kniha od autorky. Pěkně načtena, hezky se to poslouchalo. Pořád mě to táhlo dál, abych zjistila co se vlastně stalo. Mně se kniha líbila.
Audiokniha :
Druhé pokračování a už teď se těším na další. Tento díl byl o něco slabší než první. Výborně načteno Kamilou Janovičovou. Poslech jsem si užila.
Moc povedený komiks, který krásně přiblíží dobu a objasní jak to bylo s atentátem na Heydricha. Opět bych doporučila do škol. Nádherné ilustrace,