Lorelei13 komentáře u knih
Už hooodně dlouho jsem se takhle nezasmála! Dějiny naší země se vlastně nedají nazvat jinak než "Všichni Zmikundi národa." :D Kniha se tváří vulgárně, ale není! Naopak. Pokud nejste inteligentní člověk s hitorickým přehledem, nebudete se bavit.
Pro mne beze sporu jedna z nejlepších a nejmoudřejších knih, co kdy byly napsány. Rozhoně bych ji neřadila mezi dětské,neboť nese velké a hluboké poselství hlavně pro nás dospělé. Proto jsem ji četla už asi 150 krát a pořád z ní čerpám. Je opravdu hodně moudrá.
Nejlepší ze všech knih od C.J.Tudor a myslím, že už ji ničím nepřekoná.
Mně se to tedy strašně líbilo! Takhle by měl vypadat thriller, který vás chytne a nepustí.
Přenádherná kniha mého dětství, kterou jsem nade vše milovala.
Konečně někdo napsal také příběh viděný z druhé strany - o těch, kteří se o postižené holocaustem dobrovolně starali. Zaslouží si stejně, ne-li více úcty, protože oni neskutečně riskovali a obětovali své soukromí,rodinné zázemí, klid a mnohdy i život.
Perfektní duchařina, krásný popis domu a krajiny, napínavé až do konce.
Nemám rád sebe, když jsem zbabělý a nesnáším, když nevinný je bit. Nemám rád ty, kdo vždy mne snadno uměli za všechno, co je ve mně, pokořit.
Není nic krásnějšího než dělat v životě něco, o čem jste přesvědčeni, že má smysl.
Naprostý luxus, tohle se opravdu povedlo tak, že už to nikdo nepřekoná.
Naprosto strašlivé,tento příběh je pro mne neúnosný. Kniha, kterou jsem četla jedním dechem a doufala, že všichni shnijou v pekle za to, co jí udělali.
Tato kniha mi vzala všechny iluze o tehdejších filmových hvězdách.
Opět skvělé drama plné gradujícího napětí a scén, kdy vás mrazí v zádech. U této knihy mám pocit, že je ve svém důsledku, po tom, co vám to všechno dojde, nejsmutnější.
Podle mě naprosto brilantní kniha a zatím autorova nejlepší, která se čte jedním dechem, protože se od ní nedá odtrhnout. A líbí se mi to zcela přirozené vnímání nadpřirozena, které je ve skutečnosti mnohem přirozenější než chování člověka.
Dobře napsané, napínavé, ale ten King je tam opravdu hodně znát, až moc. Tím pádem moc brzy odhadnete, o co půjde...:(
Rozhodně zklamání a velké rozčarování. Zmatený děj, trapné všudypřítomné vulgarity (vyloženě beskydská mluva...!) a celkově je to takové nějaké zmatené a nijaké. V žádném případě bych tento výtvor nepřirovnávala ke Stephenu Kingovi, protože do čtení jakékoli jeho knihy jsem se nikdy nemusela nutit...
Opět parádní jízda, která člověka nepustí a nenechá vydechnout. Jen oproti Písečnému muži místy zbytečně zdlouhavé a souhlasím se všemi, které štvala Margot. ;)