Lotka komentáře u knih
Výborná! Hlavní hrdinka chytrá žena a žádná fňukna. Poutavý příběh, který u mě narosto přesně zacílil na to správné místo. Až budu velká, chci být jako Susan.
Nádherná kniha, příběh, který by si mělo přečíst každé dítě.
Další vydařená, velmi vydařená. Ke konci trochu rychlejší spád, ale na úplném konci předzvěst dalšího dílu.
Potenciál velký, ale po napínvém úvodu velká nuda. Konec se zase trochu povedl, ale zázrak nečekejte.
Napínavý příběh od začátku do konce. Hlavně na úrovni, bez klišé. A rychle do dalšího dílu.
Jako odpočinkové čtení je skvělá a závěr knihy nutí k pokračování ve čtení. Ale chybí tomu “něco”. Děj chvílemi nápínavý, ale zpětně po dočtení mi to chvílemi přišlo, že se některé dějové okamžiky opakují.
Super se četla. Hrdinové, kteří mají být oblíbení, stali se oblíbenými (a těším se na ně znovu). Bavila!
Hlavní detektivni hrdinové mě začali víc bavit, děj napínavý, ale chvílemi ztrácel spád a není pro slabší povahy. I tak se moc těším na další díl.
Příběh zajímavý, ale mně ten hlavní hrdina prostě nesedl...
Nuda a ještě jednou nuda. Nové postavy nezaujmou a je o nich převážná většina děje. Občas se ale objeví vtipná hláška. Vzhledem k předchozím super dílům je toto velké zklamání.
Bryndzova nejslabší kniha. Četla se velmi dobře, ale příběh byl zhruba od poloviny překombinovaný, že to zkazilo dojem z celé knihy. Stejně tak vztahy mezi hlavními hrdiny jsou až absurdní.
Odpočinkové nenáročné detektivní příběhy, které opravdu nezklamaly.
Tak trochu nuda, lepší pasáže se střídaly s horšíma, celkově to žádná pecka nebyla.
Vcelku jasná doporučení o jídle a zmivotním stylu a jak to bude, záleží jen na nás. Podáno lidsky a se zdravým rozumem. Mimo jiné, velmi krásně graficky zpracovaná.
Těžko popsat. Zajímavý hluboký příběh, který stojí za přečtení a osloví snad všechny bez ohledu na věk či pohlaví.
Kniha se skládá ze tří jednotlivých částí a každá má něco do sebe. Velmi působivé, hluboké a skvěle napsané.
Jsem opravdu jedna z mála, kterou kniha neoslovila. Ano, sice bylo v přiběhu silné téma, ale autorka příběh sepsala jako by byl určen pro edici Harlequin... První polovina knihy uplně hloupá, až jsem začala přemýšlet, jestli není určena pro čtenářky kolem 16 let. Pravda, že ke konci se to mírně zlepšilo.
Líbila se, ale jen nějak částečně. Zápletka zajímavá, postavy propracované, rozuzlení poutavé....i přesto tomu něco chybělo. I tak doporučuji.
To jste mi Keplerovci neměli dělat. Povedlo se. Oblíbení hrdinové, se kterými už je člověk sžitý a vy takhle...!!! No, pěkně jste si to na nás vymysleli. A CO DÁL?! TAK PIŠTE!!!