lucie1744 komentáře u knih
Na knížce mě velmi zaujal přebal. Přečetla jsem si hodnocení a knížku jsem si hned objednala. A jsem nadšená. Oddechové čtení.
Tak já nevím, asi mám jiný vkus. Ale knížka mě velmi bavila. Líbil se mi styl psaní, prolínání minulosti se současností. A ten závěr, nečekala jsem to. Napínavý a dávám pět hvězd.
Knihu jsem hltala a nemohla jsem se od ní odtrhnout, tak jako u všech knížek Sebastiana Fitzka. Pro mě nečekaný závěr. A musím podotknout, že obálka knihy je úžasná.
Chvíli mi trvalo než jsem se začetla, ale pak jsem se nemohla odtrhnout. Napínavé.
Od knihy jsem se nemohla odtrhnout. Miluji postavu Roberta Huntera. Autor nezklamal, kniha byla plná napětí a opět i brutality (některé pasáže pro silné povahy).
Závěr byl velmi překvapivý. Thriller mě bavil od první stránky.
Příběh se ze začátku trochu vlekl, ale ten závěr byl velmi napínavý a překvapivý. Za mě opravdu dobrý psychothriller.
Wow, tak tohle bylo velmi napínavé. Neskutečný závěr, opravdu jsem to nečekala.
Na novou knížku autorky jsem se hodně těšila. Začátek byl lehce zmatečný, moc postav. Ale pak jsem se zorientovala a nemohla jsem se od příběhu odtrhnout. Nečekaný závěr.
Nejdřív jsem se nemohla začíst, ale pak příběh nabral spád. A kniha mě velmi bavila.