Lunitka komentáře u knih
Kniha je velmi poutavě napsana, nedá se od ní odtrhnout. I když jsem právě nečetla nedalo se na ni nemyslet. Jaké bezpráví, absurdita a bezmoc. Jsem ráda, že vše dobře dopadlo. Doporučuji!!!
I přesto, že jsem se někdy ztrácela v postavách a propletených osudech, kniha mě bavila. Libil se mi styl psani, takovy nenáročný. Několikrát jsem se i nahlas zasmála. Takže svůj účel jako oddychovka určitě splnila.
Dala jsem 5 hvezd, a to z jediného důvodu. 5 hvezd davam kniham, které mi utkví v paměti, nad kteryma přemýšlím a rozebiram děj. I když u téhle to rozhodně dělat nebudu. I tak s určitostí vim, ze na ni nikdy nezapomenu. Doporučovat ji taky nebudu. Každý ať si k ni cestu najde sám.
Audiokniha.Libila se. Nenáročná a vtipná. Poslechnu si i další díly.
Poslouchala jsem jako audioknihu. Snad nejlepe nactena kniha, s kterou jsem se setkala. Vyborna, vrele doporucuji.
Začátek roztahany, od poloviny knihy to zacina nabirat na rychlosti, no a nakonec se to úplně vymkne z ruky.
Por Pisecnem muzi jsem dala dalsi sanci autorum a to v podani audioknihy. Bohuzel v necele polovine nemuzu dal. Nesmyslnost a nelogika deje me nuti knihu odlozit.
Pohodove cteni pro neco vic jak tricatnice. Vypraveni z bezneho zivota. Libila i kdyz nenadchla.
No, tak celkove bych rekla, ze nic moc. Cte se rychle a to diky kratkym kapitolam. Ale cely ten smysl deje mi nejak do sebe nezapadal. Ke konci uz jsem jen preskakovala stranky.
Necetla se spatne, ale i tak pro me je to jedna z knih, kdy uz za tyden nevim o cem byla. Jednou a staci.
Kniha, i pres dve casove roviny, se cetla velmi dobre, presto jsem dejove cekala vic. Konec mi pripadal nedomysleny. Jednou a staci.
Kniha je velmi srozumitelne napsana. Opravdu motivujici. Taaaak, ted je treba to uvest v praxi. Verim, ze to funguje.
Kniha celkove nic moc. Zacatek jeste by usel, ale pak zbytecne zdlouhave. Jsem se premahala ji docist.
Vyborna kniha. Vrele doporucuji. Urcite se k ni brzo zase vratim.