LusSyNDA LusSyNDA komentáře u knih

Láska po francouzsku Láska po francouzsku Fiona Valpy

Krásné romantické čtení, opravdu pohlazení na duši. Příběh mi vykouzlil úsměv na tváři. Líbilo se mi povídání o vině, francouzská slovíčka, ale i začátky kapitol se seznamem úkolů. Za mě 5/5 :-)

26.08.2018 5 z 5

Sirotek č. 8 Sirotek č. 8 Kim van Alkemade

Zajímavý námět pro knihu. Židé v USA za války, sirotčinec pro židovské děti, homosexualita. Kapitoly se střídali minulost/přítomnosti, v poslední kapitole se hezky příběh navázal na sebe. Odpočinkové čtení. Libilo se.

15.07.2018 4 z 5

Hodná dcera Hodná dcera Karin Slaughter

Pecka! Napínavé od začátku až do konce. Velmi zajímavě sepsané (myslím tím kapitoli "co se stalo sam/charlie". Opravdu jsem se od knihy nedokázala odtrhnout. Další kniha od Karin, která nezklamala!

26.06.2018 5 z 5

Bakalářská a diplomová práce Bakalářská a diplomová práce Pavel Kapoun

Taktéž jsem se nic nového nedozvěděla, čekala jsem nějaké užitečné rady a tipy. No nevadí

16.04.2018 2 z 5

Polibek v New Yorku Polibek v New Yorku Catherine Rider

Krásný vánoční příběh. Moderní (např. píše se o sociálních sítích - instagram, snapchat - to k dnešní době neodmyslitelně patří). Skvělé pojetí knihy, líbil se mi nápad plnit úkoly z knihy o rozchodu. Moc moc fajn příběh na vánoční volno :-)

01.01.2018 5 z 5

Život s vysokou inteligencí Život s vysokou inteligencí Monika Stehlíková

Moc zajímavá četba, opravdu jsem ráda, že jsem si ji přečetla. Poslední kapitola byla pro mě nejlepší, určitě nějaké techniky vyzkouším sama na sobě

25.12.2017 4 z 5

Tajný deník Hendrika Groena, 83 1/4 roku Tajný deník Hendrika Groena, 83 1/4 roku Hendrik Groen

Deník psaný starým pánem o jeho životě v domově důchodců. Nejedná se o akční knihu, ani dny v deníku nejsou akční. Prostě každodenní radosti a strasti, kniha neurazí, je velmi odpočinková.

19.11.2017 3 z 5

Následníci - Ostrov ztracených Následníci - Ostrov ztracených Melissa de la Cruz

Pohodová kniha pro mladší čtenáře, neurazí ani nijak extra nenadchne. Vynechala bych kapitoly o princi Benovi, dál z mého pohledu byl začátek knihy moc dlouhý oproti části samotné výpravy za dračím okem.

11.09.2017 3 z 5

Byla jsem tu Byla jsem tu Gayle Forman

Moc krásně napsaná kniha o vážném tématu, o kterém se tolik nemluví. Moc se mi líbila autorčina konečná poznámka, proč tuto knihu napsala a proč je kniha věnována právě Suzy Gonzalesové. Hned jsem si vše dohledala a přečetla skutečný příběh Suzy. Kniha celá byla moc hezky napsána, obdivuji její obálku (hezčí jsem jeste neviděla). Doporučuji všemi deseti! :-)

04.05.2017 5 z 5

Dívka ve vlaku Dívka ve vlaku Paula Hawkins

Zajímavě pojatá kniha, líbilo se mi vyprávění od 3 postav... Ale nějak jsem věděla jak to skončí ještě než to doopravdy skončilo. A pak ten konec nebyl ani trochu překvapivý, kniha mě nenutila ani dočíst ji naráz do konce. Také jsem čekala od knihy roku něco víc :-(

25.03.2017 3 z 5

Příliš mnoho Kateřin Příliš mnoho Kateřin John Green

Mám ráda matematiku. Mám ráda knihy. Mám ráda Johna Greena. Ale Colin mi moc nesedl.

14.11.2016 3 z 5

Poprask v sýrové uličce Poprask v sýrové uličce Robert Fulghum

Kniha mi přišla jako překvapení od Knihobita :) Nejprve jsem si říkala, že to asi můj styl nebude, ale nějaké povídky byly moc hezké a hlavně zajímavé. Moc se mi líbil příběh o žvýkačkové zdi. Ale jak kniha neměla souvislé kapitoly, nelákalo mě se k ní vracet. Četla se hezky, ale prostě za mě jen 3*

14.11.2016 3 z 5

Loutkář z ghetta Loutkář z ghetta Eva Weaver

Moc hezká kniha, o trochu víc se mi líbil příběh Miky, ale i tak jsem knihu četla ráda a příběh si užila.

10.11.2016 4 z 5

Vikinská princezna Vikinská princezna Zuzana Pomykalová (p)

Mně se líbil víc příběh Aničky, ani bych nemusela číst příběh druhý... Anička byla opravdu vtipná malá holčička :-)

20.10.2016 2 z 5

Rebel Rebel Amy Tintera

První půlka knihy nic moc, nemohla jsem si zvyknout na kapitoly z pohledu Calluma a nic moc se nedělo. Ale od půlky knihy jsem četla bez zastavení! Opravdu zajímavý a nečekaný děj, konec knihy také moc hezký :-)

29.09.2016 3 z 5

Reset Reset Amy Tintera

Hezká kniha, připomínala mi trochu Divergenci :-) Prostředek byl strašně dlouhý, nejvíc se mi líbil konec knihy, ale oproti prostředku byl zase strašně rychlý :-(

19.09.2016 3 z 5