MalejTucnak komentáře u knih
Je to už pár let, co jsem ji četla, ale byla skvělá a určitě si ji přečti ještě jednou.
Zatím jsem pouze poslouchala audioknihu, ale to už čtyřikrát a miluji to. Knihy (i filmy) Harry Potter si mě navždy získaly.
Knihu jsem sice četla už dávno, ale pamatuji si, že jsem z ní byla nadšená a určitě mám v plánu si ji přečíst znovu. Moje nejoblíbenější autorka.
Oddechová kniha se svižným dějem. Velmi jsem ocenila možnost ponořit se opět do světa čar a kouzel a znovu se setkat se s svými oblíbenými postavami. Krátká sonda do jejich dospělého života, kde jsou na prvních místech práce a výchova dětí, byla zajímavá. :)
Skvělá kniha k zamyšlení o chronických nemocech, tedy spíše o tom, proč vznikají a jak jim předcházet psaná zajímavou formou otázek a odpovědí.
Za mě poněkud zdlouhavé a poněkud nepraktické. Hlouběji jsem se seznámila s vlastním cyklem a respektuji, že mám občas více energie, někdy jsem víc společenská nebo více tvořivá, ale tvořit si na to měsíční plán mi přijde zbytečné.
Další skvělá kniha od mé nejoblíbenější autorky. Vypráví příběhy obyvatel slepé uličky s tragickým koncem jednoho z nich.
Skvělá kniha jak dojít pomocí malých kroků každý den ke svému cíli.
Za mě milá oddechová kniha.. žiji v jedné ze skandinávských zemích a o to více mě život v Dánsku zajímal. Je důležitý umět si to udělat pěkný a tady autor hezky shrnul jak na to. :)
Četla jsem sice už hodně dávno, ale pamatuji si, že se mi kniha vůbec nelíbila. Děj se táhl, zdál se být nekonečný. Znovu už bych si ji rozhodně nepřečetla.
Chvilkami na mě z některých praktik lehce dýchala manipulace, ale jinak zajímavá kniha se skvělými radami, jak vycházet s lidmi.
Četla jsem už dávno, ale určitě mám v plánu si ji přečíst znovu.