mareksevc

príbehy by som štrašidelné nenazval avšak kniha ako celok je samozrejme na plný počet *

výborná atmosféra, jeden z najlepších psycho-thrillerov ktorý som čítal

lahko čitatelné akčné Bečko s vtipnymi hlaškami - jednoduchoé ale funkčné

uf zaujímavé čítanie, prvá polovica knihy uplne bombová , jednoznačne za 5 hviezd, druhá polka ma žánrovo bavila menej preto som dal knihe 4* , ako celok zaujimavý počin - uznavám vykreslenie dobovej reality v knihe a fantáziu autora - zo slovenskej scény snad bezkonkurenčné

plný počet už len za HMLU, na tuto temu by som vedel od Kinga prečítať celu knihu, ostatok poviedky extra kvalita !

prvá polka knihy naozaj výborná , svet ktorý Kulhánek popísal by si zaslužil aj filmové stvárnenie , druha polka a záver neurazili , nad knihou som ešte par dni premyšlal ako to cele autor myslel

Výborná kniha, nevadilo mi ani budovanie postáv ani občas odskok od hlavného deju, nemôžem povedať že by kniha mala pre mna nudné pasáže, posledných 150 strán bolo naozaj Kingova top liga , osobne odporučam ludom čo maju radi temu ufo :)

výborná kniha , zaujímavá od prvých stránok , jedna z najlepších čo som od Kinga čítal

myšlienka existencie pásma by vydala aj na tisíc strán, škoda že kniha je tak krátka, z tejto témy by sa dalo vytažiť o dosť viacej

po knihe som siahol na základe vysokého hodnotenia a musím povedať že mi v nej chýbala iskra, dej má spád a akciu ale pri čítaní som nezažil žiadnu emociu , možno by viac presvedčila ako námet na film

výborné postapo scifi , na svetovej urovni by som povedal , super atmosféra aj budovanie príbehu, deju určite siahnem po pokračovaní

psychologický thriller viac ako horor ale dobrá kniha, nemá to kvalitu formátu temného leta ale aj tak pútavé čítanie, skoro až povinná literatúra pre každého rodiča :) kto váha odporučam

výborné napisaný príbeh , cítiť z neho prvky Kingovej školy ale nič to neuberá na kvalite

dobové ale rozhodne nie nudné

návrat k tejto nostalgii po x rokoch , som rád že som vyrastal v dobe bez pc ale zato so super knihami !