mareksevc

velmi dobrá séria , premyslený svet aj postavy, všetky časti kníh dávali zmysel pri vysvetlovaní postáv a ich pozadia, posledný diel naozaj dobrý až ten áno rýchly koniec kde by som čakal viac vysvetlenia a možno nejaké stránky navyše, každopadne ako séria určite 4,5/5 až mi ostalo smutno že to cele skončilo !

origínálna kniha , trochu mi pripomenula iné skvelé dielo pevnosť ktoré malo podobnu atmosferu, som zvedavý na pokračovanie

doba v ktorej to autori pisali mala niečo do seba a jej atmosferu čiastočne citiť aj v knihe - atmosférické zimné čítanie

výborná kniha , jediná škoda je malý počet strán a rýchly koniec

o niečo slabšie ako prvý diel ale pokračovanie by som si prečítal

chvilami som mal pocit že sa inšpiroval Kulhankom , ale dobre čítanie

zaujalo od prvej strany , výborné stupnovanie napätia , zaujimavé prostredie aj celkový nápad s kliatbou

výborný diel , kvalitatívne ako jednička , dufam že budu preložene aj dalšie 2 knihy ktoré vyšli - jedná sa o 5 dielnu seriu

super námet , velmi slušná atmosféra, niektoré pasáže mi pripomínaju Kingove práce , ako celok fajn čítanie - odporúčam

jednotka mala pre mna väčší wow faktor ale pokračovanie slušné

sociálna sonda do spoločnosti a jej úpadku , mimoriadne dobrá kniha na zamyslenie , výborná dynamika - prvá časť vs druhá časť . značne nadčasové na rok v ktorom táto vec vznikla , možno by to mohlo byť aj povinné čítanie

výborná klasika , je to stále King a pritom som miestami mal pocit že nečitam jeho knihu

pomalší začiatok nech vás neodradí ! prvých cca 100 strán sa kniha tvári neurčito , pokračovanie však ten začiatok plno vynahradí, čím dalej tým lepšie, pôvodne som chcel dať 4* ale za posledných 170 strán som sa rozhodol pre plný počet , krasna kniha a krasny príbeh

Metro bolo kvalitativne na inej urovni ale ako taka oddychovka sa to dá, slovensky preklad miestami zvlaštny trochu bijuci do očí , na pokračovanie som zvedavy

informačne super, ale v kapitolách je podla mna dosť chaos ale som rád že niekto otvoril a spracoval tému rodáka z BA ktorý sa stal uspešnym vojakom

Tak za mna jedna z najlepších knih od Kinga. Niekedy pri čitani som knihu na chvilu odložil v duchu som uznal že je to PAN spisovatel a dalej som čital .