MarieBerky komentáře u knih
Tohle bylo dokonale propojené čtení. Mrazivý psychothriller hodný názvu i označení. Kromě mistrně napsaného příběhu bych vyzdvihla živé a uvěřitelné postavy, přirozené dialogy a geniální souběh všech příběhů. Jestli je tohle autorky prvotina, tak smekám, vyrovná se a kolikrát i předčí zahraniční autory.
Hodnotím jako průměr, chování obou žen bylo spíš jako kdyby jim bylo náct. Ale příběh mily nenáročny. Četlo se mi to samo, rychle děj odsypal.
Přečetla jsem to za jedno odpoledne u vody. První dvě povídky mi přišli stejné, kdyby je psala jen jedna spisovatelka. Třetí byla jak z myho mladí, napětí a erotika v jednom, nejvíc se mi líbila. A ta z Bulharska byla taky fajn. Na knížku zdarma určitě doporučuji.
Mě to přišlo takové tuctove, ani ne moc dobře napsane. Hodnotim jako střed.
Skvělý psychothriller, dobře vystavěný příběh, vyšetřování i konec. Pachatele jsem neodhalila. Parta policajtu opravdu top a ta matka? Mazec jestli je kniha inspirovaná detstvim spisovatelky. Smekám.
Tohle bylo povedene, autorka se zlepšuje. Ty popisy jsou skvělé a i přiběh se mi moc líbil.
Hvezda za svet a obalku. Postavy nelogicke, ploche, dej uz stokrat popsany. Je mi lito, ale na tomhle mela autorka jeste zapracovat a ne hned vydavat.
Dám jeden bod za obálku a že si dal autor práci hledat v archivu. O psaní nemuže být řeč. Obrovská škoda takhle promarnit zajímavé témata.
Nechala jsem se nalákat obalkou, slibující strhující příběh. No ale dobrá byla jen tchýně, jinak to bylo k uzoufání nudné, nechapu ty komentáře. A ty postelové scény,,, to autorka neměla nikdy sex?
Vůbec jsem to nedočetla. Kniha byla napsaná dobře, ale nebavila mě zápletka ani postavy. A motiv byl přehnaný takovy překombinovaný.
Druhá pulka byla až moc mimo, to vyšetřování a rozuzlení nevěrohodné. Bylo to ale docela čtivé, lehounce nad průměr.
Krásna obálka, děj předvídatelny takovy průměr. Nenadchne ale neurazí.
Jedna hvězda za obálku, která prodává, jinak příběh slabý průměr. Zbytečné snahy o vážná témata kdyby dala dvě, tak ještě, ale tohle bylo zbytečně preplacane. První půlka dobře a zbytek nuda a snaha ohromit. Jestly bude další díl tak ten si nekoupím.