MarieH komentáře u knih
J. Fieldingovou mám ráda, dvě třetiny knížky jsou čtivé, plné emocí, každá čtenářka musí matce fandit, ale konec je jako z červené knihovny, za mne zklamání.
Můj názor je stejný jako sebemi, začátek je skvělý, čtivý, hltala jsem stránky a potom přijde zlom, je z toho tuctový příběh i když takový konec jsem nečekala.
Knížka se mi líbila, námět neobvyklý , vraha jsem netušila. Dávám 4 hvězdičky !
Dobrý námět, čtivé a návraty do minulosti děsivé. Na děj jsem myslela dost dlouho po přečtení.
Případy Eriky Falckové a Patrika Hedströma jsem dočetla, nečetla jsem postupně, občas jsem si musala odpočinout od Maji a spol. Některé díly jsou slabší, ale i tak je celá série čtivá . Podle mého názoru je Andělíčkářka jedna z těch čtivých dílů. Dávám 4 hvězdičky !
Tak jsem přečetla celou sérii s Michaelem Dabertem a jsem znechucená, hrdina je ala J. Bond
všude plno mrtvol a neskutečné příběhy. Dávám 2 Hvězdičky !
Historické romány a Slunce na útěku jsou mnohem hezčí. Ale je to jen můj názor !!!
Detektivka se dobře četla, perfektně vykreslené prostředí i postavy, parta chalupářů nemá chybu, ale konec mne zklamal, byl nereálný a asi těžko proveditelný. Dávám 3 hvězdičky !_
Tak já jsem se neřehtala jako Terezzzka89, povídky mi připadají jako slohové úlohy deváťáků. Docela zklamání a to jsem na knížku v knihovně čekala 2 měsíce. Povídky jsou tak podané že je to spíš k pláči než k smíchu.
Asi jsem jediná která přidá dost negativní hodnocení, na rozdíl od SoniiR která píše že jí
Freyja a Huldar baví tak mě ty jejich úvahy ruší, připadají mi dětinské, jako když uvažuje dítě z páté třídy, včetně chování jeho šéfové. Přečetla jsem všechny tři díly, zločiny které policie vyšetřuje jsou zajímavé a kyberšikana docela současné téma. Dávám 3 hvězdičky.
Zajímavá, čtivá série. Zatím jsem dočetla pátý díl Trofej a těším se na Lamentace.Popis měst i lidí se mi líbí a celou sérii doporučuji, zápletka je někdy dost zamotaná, ale mistr Shardlak vždy vyřeší. Dávám 4 hvězdičky.
Souhlasím s komentářem pazdy15 , každý máme jiný vkus, také jsem nedočetla, je to brak !!!!!
Tak za mne velké zklamání, prostředí školy se mi v příběhu nelíbilo a děj byl předvídatelný a jako okopírovaný z jiných thrilerů. tak jedna hvězdička za obálku.
Tak trochu slátanina na omšelé téma, prostě nic moc. Dávám 1 hvězdičku za obálku.
Nenadchne ani neurazí, takový mám pocit po dočtení a za týden nebudu vědět o čem byla. Neohrožený detektiv a láska. Doporučuji na dovolenou !
Zdařilá detektivka, celá série je čtivá, baví mne i soukromí vyšetřovatelů. Teď jdu na další díl. dávám za 4 hvězdičky.
Také mám rozporuplné pocity, částečně se mi knížka líbila, ale je tam dost nepřesvědčivých pasáží a ten konec je jako z komiksu. Dávám 3 hvězdičky .
Sdílím názor martiny.tim. Přeplácané, překombinované a neskutečné, v poslední době jsou knižní pulty plné těchto bescelerů.Mrtvoly se hromadí a vrah je génius, policajti za blbce.
Trochu jiná Fieldingová ale ani jednu nemusím. Kniha je čtivá, jen je tam příliš mrtvol a matka je přímo Bond v sukních.